Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ στα Γιαννιτσά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στα Γιαννιτσά το Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία  του συλλόγου «ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ακαδημία του συλλόγου «Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ».

Στο Τουρνουά υπήρξε μαζική συμμετοχή των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς έλαβαν μέρος 35 αθλητές γεννημένοι τα έτη 2001-2002, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»...


Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών καθώς και οι αθλητές της Ακαδημίας Έδεσσας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τα παιχνίδια που έγιναν.


Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των Γιαννιτσών και προπονητής κ. Γιάννης Κασιμίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τέτοιες διοργανώσεις γίνονται για να χαρούν πάνω από όλα οι αθλητές μας, δεν μετράει η νίκη σε αυτές τις ηλικίες  αλλά η χαρά της συμμετοχής. Σκοπός όλων αυτών των παιχνιδιών είναι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να παίξουν για να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ. Ευχαριστώ για την συμμετοχή της την Ακαδημία της Έδεσσας «Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ» και των προπονητή της κ. Αναστασιάδη Γιαννη για την άψογη συνεργασία που έχουμε ».

Φωτογραφίες από στιγμιότυπα του τουρνουά μπορείτε να δείτε στην  ιστοσελίδα της ακαδημίας μας www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου