Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δεν άντεξε τελικά ο Γιώργος Καρασμάνης. Υπερψήφισε τη δανειακή σύμβαση του Μνημονίου.


Λίγες μέρες κρατούν τα θαύματα έλεγαν οι παλιότεροι και δεν έχουν άδικο. Ο βουλευτής της ΝΔ κ.Γιώργος Καρασμάνης, υπέστειλε τελικά τη σημαία της «αλήθειας και της συνείδησης» όπως ο ίδιος δήλωνε προ ημερών  και προχώρησε στην υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης που συνοδεύει το σκληρότερο Μνημόνιο 2.

Διαψεύδοντας τις προσδοκίες του κόσμου της Πέλλας πως θα συνεχίσει την παλικαρίσια θέση  που διατύπωσε λίγες εβδομάδες πριν, ο κ. Καρασμάνης επέλεξε να επιστρέψει στη ΝΔ ,πανηγυρικά όπως δηλώνει ο ίδιος, τσαλακωμένος  και εκλιπαρών όπως αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Ο καιρός και οι εκλογές θα δείξουν, λέμε εμείς.

53 σχόλια:

  1. Μπάμπης - Γιαννιτσά21 Μαρτίου 2012 στις 8:37 μ.μ.

    Τζάμπα μάγκας τελικά αποδεικνύετε και ο Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta exei paixei o karasmanis.fovifike ton royrista stameniti kai ekane ton zoriko gia na fanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Καρασμάνης, ενώ στην αρχή έδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα αξιώματα, τελικά υπαναχώρησε και έκανε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα. Διότι δεν μπορεί τη μια να καταψηφίζεις, την άλλη να απέχεις και την τρίτη να υπερψηφίζεις και να χαρακτηρίζεται η στάση αυτή συνεπής. Μάλλον χάιδεψε τα αυτιά των ψηφοφόρων ψηφίζοντας όχι, όμως όταν είδε ότι χάνει τη θέση του, προτίμησε να αναιρέσει τον εαυτό του και να αλλάξει στάση. Το αστείο είναι ότι κάποιοι πάνε να μας πείσουν ότι δεν πρόκειται περί κωλοτούμπας. Μάλλον μας κοροϊδεύουν ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ενδιαφερόταν για τις καρέκλες, ως σίγουρος βουλευτής, θα έλεγε ένα μεγάλο ΝΑΙ και δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να διαγραφεί.
      και το ξέρουμε πολύ καλά ότι θα ήταν και ο Πρώτος και μοναδικός.
      Τώρα, παρόλο που πάντα δήλωνε ότι παραμένει πιστος στις αρχές της ΝΔ, είναι από τα ηγετικά στελέχη της ίδρυσης της παράταξης, τον βρήκαμε στη ΝΔ, κινδυνεύεινα μην είναι στο ψηφοδέλτιο γιατί υποστήριξε εμάς το λαό αδιαφορόντας για τον εαυτό του

      Διαγραφή
    2. όταν λες εμας τον λαο προφανως θα εννοεις εσας εκει στο γραφειο του, σωστα; για να συνεχισετε να εχετε λόγο υπαρξεις!

      Διαγραφή
  4. Απο τους κωλουτούμπες προτιμώ τους σταθερούς ,ακόμη και αν διαφωνώ μαζί τους.Η εικόνα του Γιώργου έχει τροθεί ανεπανόρθωτα.Κρίμα είχα άλλη αποψη γι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως το είπε τις προάλλες ο Καρασμάνης; Α ναι… «Σε όλη μου τη ζωή πολιτεύτηκα και πολιτεύομαι με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Συνεπής, όπως προ διετίας, έτσι και χθες, καταψήφισα και το δεύτερο Μνημόνιο. Μια ψήφος συνείδησης».
    Μα τόσο κωλοτούμπας γίνεται; Όχι πέστε μου, ΓΙΝΕΤΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολύ περίεργος Ειρήνη να δω τι θα λένε τα χαρτιά που θα μοιράσει πάλι στην αγορά των Γιαννιτσών.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙς ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
      ΑΝ ΦΗΦΙΖΕ ΠΜΩΣ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
      ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  7. Θάνος.Γιαννιτσά.21 Μαρτίου 2012 στις 9:07 μ.μ.

    Σταμενίδη άσε τις συκοφαντίες εναντίον του Γιώργου.Πεσ τη γυναικούλα σου να σταματήσει να γραφει στα μπλογκ.Είσαι τουρίστας και ετεροδημότης.¨Οπως εμφανίστηκες έτσι θα εξαφανιστείς.Ο Γιώργος είναι σταθερή αξία για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι δυνατόν να τον υποστηρίζεις ακόμα??δηλαδη τί άλλο πρέπει να κάνει για να καταλάβεις κ εσύ κ κάποιοι άλλοι ότι δεν τον νοιάζει πως θα τα βγάλουμε πέρα εμείς ο απλός λαός παρά μόνο η καρεκλάρα του?ένιωσα αηδία για το πρόσωπό του,κ ήμουν κ εγώ μία από όσους τον συνεχάρισαν πριν λίγο καιρό.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

      Διαγραφή
  8. Η καλύτερη εκδίκηση του Αντώνη είναι να μην το βάλει τελικά στο ψηφοδέλτιο.Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς που επέλεξε ο Καρασμάνης το δρόμο της διαγραφής και αγωνιζόμενος για το λαό ότι δεν αξίζει να κάνεις τίποτα γιαυτούς τους κακόμοιρους πολίτες. είναι άξιοι για την κατάσταση που φθάσαν.
      Ε!!!! Διαγράφηκε ο άνθρωπος γιατί δεν ψήφισε!!!
      Αν θα ψήφιζε θα ήταν σίγουρος βουλευτής και ένας ακόμη σαν αυτούς που υποστηρίζεται.
      Η δανειακή σύμβαση είναι τα λεφτά που τα έχουμε ανάγκη. Δηλάδή τα άσχημα τα μέτρα τα ψηφίσαν ότι τα δεχόμαστε έτσι και αλλιώς και δεν θέλουμε τώρα τα λεφτά;
      τί είναι αυτά που λέτε;

      Διαγραφή
  9. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ
    Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ,ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας πάρουμε και ας αναλύσουμε λέξη προς λέξη την δήλωση του Γιώργου Καρασμάνη λίγες ημέρες μετά τόσο της καταψήφισης του 2ου μνημονίου, όσο και το «απών» του πρώτου εφαρμοστικού νόμου.

    1. «Καταψήφισα και το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, χωρίς να στοχοποιώ και να ενοχοποιώ οποιονδήποτε είχε ή έχει αντίθετη άποψη. Υπάκουσα στη φωνή της συνείδησής μου και στην ακράδαντη πεποίθησή μου, ότι η δραματική κρίση, στη δίνη της οποίας ασφυκτιά η χώρα και ο λαός μας, δεν αντιμετωπίζεται, ούτε με περικοπές μισθών, ούτε με άγριους φόρους και χαράτσια, ούτε με συνεχείς αφαιμάξεις από τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις».
    Ο τελευταίος εφαρμοστικός νόμος τον οποίο υπερ-ψήφισες μόλις χθες βράδυ, δεν αντιπροσωπεύει περικοπές μισθών, άγριους φόρους και χαράτσια; Δεν αντιπροσωπεύει αφαίμαξη συντάξεων;

    2. «Αυτή μου την πίστη, δεν την διαπραγματεύομαι και δεν την ανταλλάσσω, με κανένα αξίωμα και με καμιά καρέκλα».
    Υπάρχει περίπτωση να μην πιστέψουμε ότι τελικά την τότε φωνή την συνείδησής σου την αντάλλαξες με άλλη μία θητεία στο κοινοβούλιο είτε δική σου είτε πολύ πιθανόν της κόρης σου όπως κυκλοφορεί τελευταία;

    3. «Δεν θα κουραστώ να υποστηρίζω ότι, μόνη διέξοδος είναι η ανάπτυξη».
    Υπάρχει περίπτωση μία στο εκατομμύριο να υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος των ελλήνων με τους όρους τους οποίους θέτει η Τροικα και που πολύ αμφιβάλω ότι κάθισες να διαβάσεις πριν τους ψηφίσεις; Γιατί αν τους διάβασες και παρόλα αυτά τους ψήφισες τότε είσαι διπλά ένοχος.

    4. «Θα είναι ένας δρόμος επίπονος, δύσκολος, καμιά φορά και οδυνηρός, αλλά είναι μονόδρομος».
    Τελικά αποδείχτηκε ότι ο δρόμος ο οποίος επέλεξες στην αρχή ήταν όντος επίπονος και δύσκολος. Ήταν και μοναδικός. Τόσο μοναχικός που δεν άντεξες ακόμα και εσύ ο ίδιος.

    5. «Αυτήν την Παράταξη και τις αξίες της υπηρέτησα με συνέπεια από τα πρώτα μου βήματα στην ενεργή πολιτική. Αυτήν θα συνεχίσω να υπηρετώ, είτε μέσα από το Κοινοβούλιο, είτε έξω από αυτό».
    Τελικά αποδείχτηκε ότι προτίμησες να συνεχίσεις να υπηρετήσει την παράταξη (και τα συμφέροντά σου) μέσα από το κοινοβούλιο και όχι να φύγεις από αυτό με ψηλά το κεφάλι.

    Σε περιμένουμε λοιπόν να έρθεις στα καφενεία, αλλά όχι για να σου σφίξουμε το χέρι αυτή την φορά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ξαναδιάβασε την δήλωση του Καρασμάνη και κούνα το κεφάλι σου

      Διαγραφή
    2. προς Ανδρέα Κ.,
      τόσο άσχετος είσαι και σχολιάζεις; αυτό που ψήφισε δεν είναι ο εφαρμόστηκος νόμος ήταν η δανειακή σύμβαση. Το δεύτερο μνημόνιο και οι 2 εφαρμοστηκοί νόμοι ψηφίστηκαν πριν 1 μήνα στη βουλή. Περιείχαν περικοπές μισθών και συντάξεων, περικοπές πολυτεκνικών επιδομάτων, φόρους, χαράτσια. Αυτά καταψήφισε ο Καρασμάνης και είναι συνεπείς σε λόγια και πράξεις.

      Γιατί διαστρεβλώνεις τα πράγματα και λες ψέματα; Εκτός και αν είσαι άσχετος που δεν νομίζω.

      ντροπίσου

      Διαγραφή
    3. Εσύ που αναλύεις λέξη προς λέξη τη δήλωση του Καρασμάνη, για ποια κόρη μιλάς ότι θα πάρει θέση;

      Άσε την στην ησυχία της. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ήταν πάρα πολύ εύκολο στον Καρασμάνη να πει το μεγαλοπρεπές ΝΑΙ από την πρώτη στιγμή. Το δύσκολο θα ήταν να πει το ΟΧΙ και το είπε. Πράγματι πάνω από την καρέκλα του έβαλε τόσο το συμφέρον του λαού και διαγράφηκε.

      Ενώ όπως ξέρεις καλά αν έλεγε ΝΑΙ σε όλα θα ήταν στη ΝΔ πάλι πανηγυρικά βουλευτής. Απέδειξε ότι έχει κάκκαλα.

      Εσύ Ανδρέα αποδεικνύεσαι ότι φοράς φούστα. Δεν είναι έντιμο και ηθικό να διαστρεβλώνεις μια δήλωση ενός βουλευτή.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή για να καταλάβω. Ο κύριος Καρασμάνης ψήφισε «ΝΑΙ» στο να εισπράξουμε τα χρήματα που μας δανείζουν, αλλά είχε ψηφίσει νωρίτερα «ΟΧΙ» στους όρους που μας βάζουν οι δανειστές μας; Τελικά ή ο Καρασμάνης περνά και για ηλίθιους τους δανειστές, ή περνάει ηλίθιους όλους εμάς γιατί περιμένει να τον πιστέψουμε.

      Διαγραφή
  11. το χειροτερο θα ειναι να μπει υποψηφιος και να ξανα εκλεγει..τοτε δε θα φταιει αυτος και οι κωλοτουμπες του!αλλα μονο εμεις..μετα ο Γιωργος και ο καθε Γιωργος, πως να μην κανει κωλοτουμπες, αφου τον χαιδευουμε τα αυτια,αντι να τα τραβαμε.μας εχουν σιγουρους και δεδομενους ψηφοφορους και κανουν οτι θελουν..αλλα αυτα last year!!ελπιζω να ξυπνησουν ολοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τηλεοπτικός Παραγωγός22 Μαρτίου 2012 στις 1:48 μ.μ.

    μπορεί να κάνει νέα καριέρα αν δεν εκλεγεί, στο dancing with the stars, αφού τόσο ζηλευτές και απαιτητικής εκτέλεσης κωλοτούμπες σίγουρα θα συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΙΜΑ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ-ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι κωλουτούμπες του, κοσμούν πλέον το ελληνικό κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να δούμε τι δικαιολογία θα βρει για να μην παραστεί την Κυριακή στην παρέλαση. Παρακαλάμε πάντως να έρθει. Έχει να φάει (και αυτός) γιούχααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φίλε ο Καρασμάνης είπε ΟΧΙ και σε όλα τα μνημόνια και στους εφαρμοστικούς. Αψήφισε τη διαγραφή του και κοίταξε το καλό των πολιτών.
    Τώρα μετά την ψήφιση των μέτρων που ξεθεμελιώνουν την Ελλάδα αν δεν ψήφιζε τη δανειακή σύμβαση για να έρθουν τα λεφτά τουλάχιστον μάλλον τρελός θα ήταν και δεν θα ήθελε το καλό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΣ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΛΙΓΟ. ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Ν' ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟιΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΗΦΟΥΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα για σένα και τον Καρασμάνη κωλοτούμπα έκαναν όλοι οι άλλοι (μαζί με τον πρόεδρο) που ψήφισαν "ΝΑΙ" στο δεύτερο μνημόνιο. Σωστά; Πεσ το!

      Διαγραφή
  18. Μπράβο ρε Γιώργο. Και μόνο που έχεις κάνει κάποιους όψιμους Νεοδημοκράτες να έχουν χάσει τον ύπνο τους λέει πολλά. Προχώρα και μην καταλαβαίνεις τίποτα. Πρώτος ήσουν, είσαι και θα είσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό το "θα είσαι" κράτα καλύτερα μικρό καλάθι. Μετά την προδοσία του τον βλέπω και αυτόν να μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και μακάρι να μπει τελικά στις λίστες για να έχουν την ευκαιρία η πολίτες που τον τιμούσαν τόσα χρόνια με την ψήφο τους να τον στείλουν οι ίδιοι σπίτι του.

      Διαγραφή
  19. Εσείς οι δύο μετα τελευταία σχόλια που τον υπερασπίζεστε θα πρέπει να τα πείτε καλύτερα.
    Καταψήφισε τα 2 μνημόνια, τη μείωση συντάξεων, τη μείωση μισθών, την περικοπή στα πολιτικά επιδόματα, τα χαράτσια και τους φόρους.
    Ψήφισε τη δανειακή σύμβαση. Συνεπείς σεαυτά που έλεγε ο ίδιος και η ΝΔ όταν δίναν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
    Τι έλεγε τοτε: έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης για 4 λόγους. Ναι στην 6η δόση του παλιού δανείου. Ναι στο κούρεμα του χρέους. Ναι στη δανειακή σύμβαση χωρίς μέτρα (τα μέτρα τα καταψήφισε ο Καρασμάνης). Και 4ο πάμε σ’ εκλογές.
    Αυτό έκανε ο Καρασμάνης. Όταν 16 Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια ψηφίζουν τη δανειακή σύμβαση για να έρθουν τα λεφτά στην Ελλάδα, να δοθεί το δάνειο στην Ελλάδα. Ο Καρασμάνης θα έλεγε όχι στο δάνειο; Τι είναι Τσίπρας ή Παπαρήγα;
    Έλεος διαβάστε και πέντε πράγματα για να είστε ενημερωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξενύχτησε το γραφείο του Καρασμάνη να γράφει και ν'απαντά.Καλά έκαναν εξάλλου πληρώνονται γι αυτό.Όσο και να ιδρώνουν όμως δεν πείθουν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ23 Μαρτίου 2012 στις 9:03 π.μ.

      Δεν ξέρω αν το γραφείο του ξενύχτησε, εκείνο που ξέρω είναι ότι κοιμάται. Γιατί εγώ έχω τη δήλωσή που μοίραζαν στο παζάρι των Γιαννιτσών και λέει: Αυτήν την Παράταξη και τις αξίες της υπηρέτησα με συνέπεια από τα πρώτα μου βήματα στην ενεργή πολιτική. Αυτήν θα συνεχίσω να υπηρετώ, είτε μέσα από το Κοινοβούλιο, είτε έξω από αυτό.
      Μακάρι ο Καρασμάνης να γυρίσει στη ΝΔ, επειδή όμως ξέρω τον χαρακτήρα του φοβάμαι και θα είναι άδικο για τον νομό μας να μην είναι

      Διαγραφή
  21. Ειρήνη και Ευδοκία
    Αν πράγματι αν είστε αυτές που λέτε και δεν είστε κάποιοι άλλοι και άλλες που ενδιαφέρεστε να μπείτε στην πολιτική. Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι λίγοι υπάρχουν που πάνε κόντρα στα συμφέροντα τους. Μπορούσε λοιπόν να πει ΝΑΙ όπως γράφει κάποιος σχολιαστής και να είναι πάντα βουλευτής και να μην μπει σε περιπέτειες της διαγραφής.
    Πράγματι έχει συνείδηση ο άνθρωπος αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή τι μας λέει τώρα η Ελένη του Καρασμανη;;Πως ο Γιώργος κατήγγειλλε τον Σαμαρά για την εσφαλμένη του στάση,αλλά μετά ο Γίωργος συγχώρεσε τον πρόεδρο και ξαναγυρίζει στη ΝΔ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργο, έπρεπε να πεις ΝΑΙ σε όλα, κακώς πήγες κόντρα στα προσωπικά σου συμφέρων, κακώς έδωσες το δικαίωμα να σε διαγράψουν. Θα ήσουν πάντα βουλευτής. Να δούμε τότε τι θα λέγανε τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΠΟΛΥ Μ....
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απορώ τι άλλο θα σκεφτείτε εσείς απο το γραφείο του Καρασμάνη για να δικαιολογήσετε την κωλουτούμπα του.Ή είναι ήρωας και καταψήφιζε το σύνολο του μνημονίου και της παρελκόμενης σύμβασης του ή δεν είναι και τα ψηφίζει όλα.
    Ολίγον ήρωας,ολίγον αντάρτης,ολίγον πατριωτης και ολίγον παραταξιακός που τη μια αμφισβητει τις επιλογές της ηγεσίας και την άλλη παρακλάει να γυρίσει,δεν υπάρχει.
    Αυτό που έκανε είναι η επιτομή του πολιτικαντισμού.Είναι ξεκάθαρο, ο δήθεν σοβαρος Καρασμάνης δεν μπορεσε να σηκώσει το βάρος των αποφάσεων.
    Είναι πολύ καλός στα τοπικά με τις επερωτήσεις του,αλλά δεν μπορεί ,φοβάται και δεν αντέχει να κάνει ρήξεις για το συμφέρον της πατρίδας.Τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του και τίποτε άλλο.Αλλωστε όλοι έτσι σκέφτονται.
    Μια ζωή καλά με όλους δε γίνεται.Καλό είναι να αποσυρθεί ησύχως αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά πατριωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oi monoi poy antistathikan einai aytoi poy pigan ston kammeno.O karasmanis me prodose.Ton eixa gia palikari.trixes katsares.ola gia tin karekla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ MAD... ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
  28. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγανακτισμένος δεξιός.23 Μαρτίου 2012 στις 4:01 μ.μ.

      Περιζήτητος αλλά όχι αναντικατάστατος.Περιττό να σας θυμήσω πως κάθε φορά που το πράγμα "σκατώνεται"όλοι σας λέτε πως όσοι έχουν αντίθετη άποψη θέλουν να πολεμήσουν την παράταξη.Αυτή η συνομωσία της σιωπής μας έφαγε σα λαό.΄Ε όχι ρε ....θα τιμωρηθείτε και μάλιστα σκληρά.Πλησιαζουν οι μέρες....

      Διαγραφή
  29. Αν ήταν μάγκας ας το πήγαινε μέχρι τέλους.Όποτε τον βολεύει επικαλείται την πατρίδα και όποτε όχι επικαλείται την παράταξη.Κοροιδία στο τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάντως δίνω τα εύσημα στα στελέχη του Καρασμάνη.....Εχουν ολοιδιες(!!!) αναρτήσεις σε όλα τα μπλογκ του Νομού.Απλά σε κάθε μπλογκ αλλάζουν τα ονόματα των δήθεν ψηφοφόρων που αγανακτισμένοι σπεύδουν να υπερασπιστούν το μεγάλοοοοοο πολιτικό άνδρα του Νομού!!!
    Ρε τέτοια ξεφτίλα....τέτοια ξεφτίλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ Τ' ΑΛΛΟΤΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όπως και αν το κάνουμε, τα σχόλια που γίνονται για τον Καρασμάνη είχαν πάντα κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά τώρα που οι παρεμβάσεις του φτάνουν στο τέλος τους σιγά σιγά και δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τον σχολιάζουμε.

      Διαγραφή
  32. Είσαι ένας και μοναδικός που γράφεις και ξαναγράφεις και ήδη κυκλοφορεί στην πιάτσα το όνομά σου. Και μάλιστα λένε ότι είσαι άνθρωπος με πολλά κόμπλεξ. Τώρα αν είναι μάγκας ο Καρασμάνης ή είναι ο πιο μεγάλος πολιτικός άνδρας του νομού αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά και επί 5 φορές συνεχόμενες από τον λαό της Πέλλας.
    Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι πολιτικοί, πολλοί σαν και αυτόν. Μα τέτοιο μίσος και κόμπλεξ εις τον κύβο;
    Τώρα απαντήστε ότι είμαι από το γραφείο του Καρασμάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den yparxei kamia amfibolia pos eisai apo to grafeio tis oikogenias karasmani

      Διαγραφή
    2. Τέτοιο πανικό πάντως, μόνο κάποιος που βολεύεται από την παραμονή τους Καρασμάνη στην βουλή θα εκδήλωνε. Έλα πες μας την αλήθεια τώρρα, Τασούλα σε λένε ή Ελένη;

      Διαγραφή
  33. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ¨ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ¨........ΤΟ ΘΕΤΩ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ.ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOGS? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.........ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με την δήλωση μετάνοιας ομολογεί οτι το αρχικό όχο ΄'ηταν για παραπλάνηση του λαού γιασ φηφοθηρικους λογους και οφείλει μια συγνωμη απο τον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή