Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων με συγχρηματοδότηση από την Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER


Σήμερα, 9/3, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων στα πλαίσια του προγράμματος επενδύσεων που συγχρηματοδοτούνται από την Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER. Οι συμβάσεις αφορούν:
1. Την ίδρυση οινοποιείου στην δημοτική κοινότητα Πέλλας με προϋπολογισμό 488.738,00 ευρώ και δικαιούχο του έργου τον κ. Χουσνή Νικόλαο,
2. Δράσεις προβολής και δικτύωσης του Δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων «Άξονας 4», με προϋπολογισμό 80.000,00 ευρώ στην τοπική κοινότητα Φλαμουριάς και τέλος...

3. Την κατασκευή γηπέδων 5Χ5 και την ίδρυση καφετερίας μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων Μεσημερίου – Προαστίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 297.865,00 ευρώ και δικαιούχος είναι ο κ. Παπαδημητρίου Γεώργιος.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΑΝΠΕ κ. Θεοδωρίδης, η χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας μάς γεμίζει ικανοποίηση. Μόνο μέσω της ενδυνάμωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ελληνικής περιφέρειας μπορεί να υψωθεί ένα ανάχωμα στην παρατεταμένη ύφεση που πλήττει την αγορά και την τοπική οικονομία. Η ανύψωση του ηθικού των επιχειρηματιών δίνοντας τους κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων που διατηρούν θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην πραγματική οικονομία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου