Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: «Η συμφωνία για το PSI είναι μορφή εμπαιγμού του λαού»


«Βαδίζουμε σε εκλογές με πολύ ισχυρές δόσεις τρομοκρατίας, εκβιασμού και κοροϊδίας» τόνισε σε ομιλία της σε συγκέντρωση γυναικών, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

    «Αυτό που πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι, είναι ότι βαδίζουμε σε εκλογές με πολύ ισχυρές δόσεις εκφοβισμού του λαού, αλλά και κοροϊδίας και αποπροσανατολισμού, ποντάροντας άλλον να κοροϊδέψουν και άλλον να τρομοκρατήσουν» είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ...


    Αναφερόμενη, δε, στη συμφωνία για το PSI υποστήριξε πως «είναι μια μορφή εμπαιγμού του λαού» και σημείωσε: «Τάχα χάρισαν στον λαό 100 δισ και του έβαλαν ένα καινούργιο δάνειο 134 δισ. Εμείς εκτιμάμε ότι μόλις το 2015 το χρέος της χώρας θα είναι 400 δισ. και θα το πληρώσει άγρια ο λαός. Πρέπει να προλάβουμε να αντισταθούμε για να μη βραχούμε απ' τις καινούργιες καταιγίδες που έρχονται».

    Η κ. Παπαρήγα από το μεσημέρι περιοδεύει στη Ροδόπη, όπου το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Κομοτηνή, ενώ αύριο θα επισκεφθεί την Καβάλα και τη Δράμα.

Πηγή express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου