Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Έδεσσα το Σάββατο 28 Απριλίου


 Ομιλητής το Μέλλος του Πολ. Γραφείου της Κ.Ε. Αβραμόπουλος Κώστας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ συνεχίζουν προεκλογική τους δραστηριότητα με συσκέψεις-συζητήσεις , περιοδείες , ομιλίες & ζωντανό διάλογο σε χώρους δουλειάς – χωριά και συνοικίες των πόλεων του Νομού Πέλλας . Πραγματοποιούν ομιλίες στα καφενεία των χωριών και συζη-τούν με τους πολίτες της Πέλλας για την ανάγκη καταδίκης των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ  με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση υπηρετώντας τις επιταγές της ΕΕ , του ΔΝΤ & της τρόϊκας και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τα υπερκέρδη τους .
     Οι εκλογές της 6ης Μάη δεν θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας , των κομμένων μισθών & συντάξεων , αλλά μια νίκη του λαού...

... μπορεί να δώσει την ελπίδα στη λύση τους . Από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια δυνατή λαϊκή συμμαχία , που θα παλέψει & θα αποκρούσει τα νέα προαποφασισμένα μέτρα που έρχονται τον Ιούνη .
      Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ σε ρήξη με την ΕΕ και τα μονοπώλια για μονομερή διαγραφή του χρέους , για να κοινωνικοποιηθεί ο πλούτος που παράγει ο λαός μας μπορεί & πρέπει να εκφραστεί με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Πέλλα .

 -   Ο υποψήφιος βουλευτής  Φουνταλής Μιχάλης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες & μίλησε στα χωριά της Έδεσσας & της Βεγορίτιδας : Βρυτά-Νησί-Κερασιά & Άρνισσα-Παναγίτσα , ενώ τις επόμενες μέρες θα βρεθεί σε Ριζάρι-Καισαριανά-Πλατάνη .

-  Ο υποψήφιος βουλευτής Κανάκης Μάνος μίλησε σε καφενεία στα χωριά Αρσένι & Πετριά και στις 24 Απρίλη μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Γιώγα Παναγιώτη θα περιοδεύσουν σε Καλή-Άνυδρο-Μάνδαλο .

-  Οι υποψήφιοι βουλευτές Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα & Γιώγας Παναγιώτης μίλησαν σε Άθυρα-Ραχώνα .

-  Ο υποψήφιος βουλευτής Αποστολίδης Μπάμπης θα περιοδεύσει στις 24 Απρίλη στα χωριά Αραβησσό-Αξό-Αγροσυκιά και στις 25 Απρίλη μαζί με τη Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα θα μιλήσουν στη Πέλλα .
-   Οι υποψήφιοι βουλευτές  Δρόσογλου Σταύρος & Γιώγας Παναγιώτης περιόδευσαν και μίλησαν στα χωριά της Αλμωπίας Μηλιά-Κωνσταντία-Ίδα-Πρόδρομο & Νότια-Περίκλεια-Αρχάγγελο .







        Το ΚΚΕ προγραμματίζει ανοικτές σε όλους Συσκέψεις στα Γιαννιτσά στις 29/4 στο Φιλίππειο με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Αποστολίδη Μπάμπη & Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα  και την ίδια μέρα στη Φιλώτεια Αλμωπίας με ομιλητές τους Φουνταλή Μιχάλη & Δρόσογλου Σταύρο .

        Η κεντρική  προεκλογική του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στην  Έδεσσα το Σάββατο 28/4 στην Πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή μέλος του Πολ.Γραφείου της Κεντρ.Επιτροπής ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ και χαιρετισμούς όλων των υποψηφίων .




                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου