Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πόσο γεμάτα είναι τα γήπεδα που μιλούν οι αρχηγοί;Δείτε φωτογραφίες!





Συχνά αναρωτιόμαστε όλοι μας ,για το αν και κατά πόσο υπάρχουν ακόμη φανατικοί οπαδοί που θα σπεύσουν να ακούσουν τους αρχηγούς και θα κουνήσουν τα σημαιάκια που τους μοιράζουν.Οι εικόνες της τηλεόρασεις έτσι όπως τις μεταδίδουν οι σκηνοθέτες που εργάζονται για τα δύο μεγάλα κόμματα,αποδεικνύουν πως πράγματι υπάρχουν ακόμη χιλιάδες που σπεύδουν να χειροκροτήσουν και να υμνήσουν τους εκφραστές του Μνημονίου και τους δημιουργούς του 1 και πλέον εκατομμυρίου ανέργων.
Είναι όμως έτσι;.....

Όχι φυσικά.Τα αριστοτεχνικά πλάνα που δείχνουν πυκνά ακροατήρια μπορεί εφήμερα να δημιουργούν εντυπώσεις αλλά όλοι πλέον γνωρίζουν πως αν δεν ήταν οι φοιτητές να μεταφέρονται με δεκάδες λεωφορεία ,η εικόνα για τους δύο θα ήταν τραγική.Τα χρόνια άλλαξαν ,ο κόσμος κατάλαβε και ένιωσε την πίκρα και την προδοσία πολύ καλά στο πετσί του.
Δείτε.Η πρώτη φωτο είναι απο την ομιλία Βενιζέλου στην Πάτρα και οι επόμενες από την ομιλία Σαμαρά στις Σέρρες.


1 σχόλιο:

  1. Τι σου κάνουν τα κανάλια και τα μοντάζ, έ; Αυτό έλειπε να έχουν και κόσμο οι αφιλότιμοι!!!! Βγαίνουν χωρίς τσίπα και ζητάνε την ψήφο μας, αφού πρώτα μας "πούλησαν", αφαίρεσαν ό,τι δικαίωμα είχε αποκτηθεί απ'ολους μας, έχουν μπει στα σπίτια μας και μας διώχνουν-με τον τρόπο και τους φόρους τους-απ'αυτά, μας πήραν ό,τι λεφτά είχαμε μέσα απ'την τσέπη με το "έτσι θέλω", δεν μας παρέχουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (εννοώ περίθαλψη, ασφάλεια κ.λ.π.), κατάφεραν να παίρνουμε ψίχουλα όσοι δουλεύουμε, τίποτα όσοι δεν δουλεύουμε και να τρώμε σε συσσίτια και να προμηθευόμαστε το γάλα των παιδιών και το φθηνό μας φαγητό από κοινωνικά παντοπωλεία, απορώντας τι θα κάνουν τα παιδιά μας αύριο!!!! Αν λοιπόν, την Κυριακή 6 Μαϊου δεν τους "εξαφανίσουμε" απ'τον χάρτη και τους μπλε και τους πράσινους, τότε θα μας αξίζει ό,τι άλλο κι αν μας κάνουν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή