Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνάντηση ενημέρωσης για την προετοιμασία των εκλογικών διαδικασιών στην Π.Ε. Πέλλας


Σήμερα, 26/4, στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε συνάντηση  των υπευθύνων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με τους υπεύθυνους των τεσσάρων Δήμων με θέμα την παρουσίαση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) των εκλογικών αποτελεσμάτων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου. H σύσκεψη οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών προετοιμασίας των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας και των Δήμων για την επιτυχή διενέργεια των εκλογών...


Στη συνάντηση, στην οποία ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε η εκπρόσωπος της εταιρείας ATS κ. Δώρα Κανδέλη η οποία παρείχε χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Όπως δήλωσε η κα. Κανδέλη «στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή συλλογή του αποτελέσματος και επομένως η πληροφόρηση των πολιτών». Επίσης, τη συζήτηση εμπλούτισαν με καίριες επισημάνσεις για την αποφυγή διαδικαστικών και υπολογιστικών προβλημάτων η Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Πέλλας κα. Κυριακοπούλου Κυριακή και ο υπάλληλος κ. Τσουφλίδης Δημήτρης που συμμετείχε στην αντίστοιχη ημερίδα που διοργανώθηκε στην Αθήνα για το θέμα. Αμφότεροι ενημέρωσαν τα στελέχη των Δήμων και Δημοτικών Ενοτήτων για τη διαδικασία με την οποία θα παραληφθούν οι συσκευές του συστήματος SRT από την Π.Ε. Πέλλας και θα παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους για χρήση την ημέρα των εκλογών.

Η ενημέρωση ήταν ενδελεχή και στη συζήτηση που ακολούθησε διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και απορίες, γεγονός που δείχνει ότι τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και παρατυπίες κατά την εκλογική διαδικασία και να κυλήσει ομαλά η συνολική διαδικασία. Τέλος, όλοι εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως η έγκαιρη προετοιμασία, η προσωπική και κοινή προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς και οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην Πέλλα χωρίς προβλήματα προς όφελος της Δημοκρατίας και της Ελλάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου