Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η κίνηση των υποψηφίων της ΝΔ στην Πέλλα


    Στο φουλ πλέον δουλεύουν οι μηχανές και οι μηχανισμοί των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στην Πέλλα. Η κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στη βουλή κάνουν τους άντρες και τις γυναίκες της ΝΔ να ανεβάζουν στροφές αλλά και τους εσωκομματικούς τόνους αντιπαράθεσης, καθώς όλοι και όλες αλιεύουν μια σταθερή βάση ψηφοφόρων χωρίς καν να μπαίνουν στο κόπο να ασχοληθούν σοβαρά με εκείνους που δηλώνουν πως δεν θα στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά. Οι βόλτες στα καφενεία έχουν κοπεί και όλοι τους επενδύουν στην προσωπική επαφή, είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικώς...

   
Στη διαδικασία προσέγγισης  και κινητικότητας, ξεχωρίζουν με διαφορά οι Καρασμάνης, Τζαμτζής και Νουσικύρου ενώ ακολουθούν οι υπόλοιποι. Φυσικά δεν απουσιάζουν οι καταχωρήσεις σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο ,κάποιες εκ των οποίων αποδεικνύουν πως τα πρόσωπα κυρίως τα νεοεισερχόμενα δεν διστάζουν να ξοδέψουν απίστευτα ποσά. Εξίσου μεγάλα ποσά, αν όχι και μεγαλύτερα αυτών των διαφημίσεων φαίνεται πως ξοδεύονται και για τηλεφωνήματα και sms. Χαρακτηριστικά αναφέρει ένας υποψήφιος για την περίπτωση έτερου ανθυποψήφιού του πως ήδη έχει και λειτουργεί τρία γραφεία και 15 τηλεφωνικές γραμμές.
   
Φυσικά δεν απουσιάζουν και χτυπήματα κάτω από τη μέση καθώς η αγωνία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

8 σχόλια:

  1. το μισος σου για τον Υποψηφ. ειναι γνωστο.
    Θυμισου ομως οτι κατα την γνωμη μου ειναι ακρως τιμητικο γι αυτον να τον μισει ο μεγαλυτερος εφιαλτης που εβγαλε ποτε αυτη η Πολη.
    Τελικα σημερα σε ποιο κομμα εισαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exei xathi i mpala.poy to briskoyn toso xrima re.lamogia toy kerata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αβραμίδου Αντωνία24 Απριλίου 2012 στις 9:02 μ.μ.

    Καλά ρε είσαστε σοβαροί που κάθεστε και υπερασπίζεστε ακόμα τα δύο αυτά κόμματα που συντέλεσαν στην καταστροφή αυτής της χώρας; Ειλικρινά λίγη τσίπα δεν έχετε; Τελικά ή είσαστε πολύ χοντρόπετσοι, ή αποσκοπείτε σε κάποιο προσωπικό όφελος ή είσαστε τελείως τυφλοί που περνώντας από το κέντρο των Γιαννιτσών δεν βλέπετε τα δεκάδες κλειστά μαγαζιά έργο των κυβερνήσεων των δύο αυτών κομμάτων. άντε στηρίξτε ακόμα μία φορά αυτούς που υπόσχονται ότι θα εξασφαλίσουν το δικό σας προσωπικό μέλλον και όχι της χώρας. ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ase mas re Tsopane pou tha mas peis kai provata
    siga min se rotisoume kiolas
    an den sou aresei i dimokratia se alli paralia me ta kouvadakia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πηγε χρες η ξαδερφη μου στο γραφειο αυτου του Σταμενιτη και μου πε πως εχει τεσσερα γραφια με πολλα τηλεφονα.ειδε μεσα κατι απιθανους τυπους και ενα μελαχρινο καφετζη που το πεζει αρχηγος και μου ειπε ποιος ειναι.καλα με αυτους θελει να βγει βουλευτης;αιντε αιντε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις το μάθατε;;;Η ΕΠΟ απέλυσε το Σταμενίτη μετά από παρεμβαση του ίδιου!!
    Καλά γράφουμε και κανένα αστειάκι έτσι για τη φάση ρε σεις!
    Αμέσως να το πιστέψετε πως ο βολεψάκια αυτός θα παραιτιόταν.
    Αλήθεια είδε κανείς καμιά διαψευση πουθενά πως δεν τα παίρνει και απο τη μισθοδοσία της ΕΠΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι και να γραψεις βρε φλουφλη κανεις δεν σου δινει σημασια.
    Ολοι γνωριζουν ποσο Ηλι...ος είσαι, ετσι κι αλλιως ξοφλημενος εισαι και συντονιστης του καμμενου μονο ενας ¨καμμενος" μπορουσε να γινει.
    Που να ξερες αυτοι που νομιζεις οτι ειναι φιλοι σου τι λενε απο πισω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dio einai oi boyleutes.o karasmanis sta giannitsa kai o noysikiroy stin edessa.oi alloi ta koybadakia kai sto grafio tis ginekas toys kai meta pikro kafe stou xaroyli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή