Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην Πέλλα


 ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ & ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Συνεχίζοντας την ουσιαστική συζήτηση με τα λαϊκά στρώματα της Πέλλας και πέρα από τον βομβαρδισμό των κατευθυντήριων δημοσκοπήσεων & των αποκλεισμών από τα μεγάλα ΜΜΕ ,το ΚΚΕ προχωράει τις επόμενες μέρες στη πραγματοποίηση των παρακάτω εκδηλώσεων :..


Τετάρτη 25 Απρίλη στις 8 μ.μ. στη Σκύδρα - Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας από τους υποψ.βουλευτές Κανάκη Μάνο & Γιώγα Παναγιώτη ( Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και ζωντανό διάλογο με τους υποψήφιους του ΚΚΕ ) .

Σάββατο 28 Απρίλη στις 8 μ.μ. στην Έδεσσα - Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία Ελευθερία με Ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ  Αβραμόπουλο Κώστα και χαιρετισμό από τον υποψήφιο βουλευτή του Νομού Πέλλας Φουνταλή Μιχάλη .

Κυριακή 29 Απρίλη στις 8 μ.μ. στα Γιαννιτσά Συγκέντρωση στο Πεζόδρομο ( Πλατεία ΕΠΟΝ )  με ομιλητές τους υποψ.βουλευτές Αποστολίδη Μπάμπη & Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα .

Κυριακή 29 Απρίλη στις 8 μ.μ. στη Φιλώτεια Αλμωπίας  -  Σύσκεψη-συζήτηση με τους υποψ.βουλευτές Δρόσογλου Σταύρο & Φουνταλή Μιχάλη .

Δευτέρα 30 Απρίλη στις 8 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη – Συμμετοχή στη Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία Αριστοτέλους με ομιλήτρια τη Γεν.Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ .

     Το άνοιγμα διαλόγου με το λαό - σε αντιδιαστολή με τις πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρίσεις και τα μηνύματα - καταδεικνύει την ουσιαστική διαφορά αντιμετώπισης του λαού από το ΚΚΕ από τη μια μεριά & τις άλλες πολιτικές δυνάμεις από την άλλη . Το ΚΚΕ δεν βλέπει το λαό σαν ψηφοφόρο και χειροκροτητή , αλλά σαν τον πρωταγωνιστή που θα ανατρέψει αποφάσεις , που θα ανατρέψει το ίδιο το πολιτικό σύστημα με τη συνειδητή επιλογή του στις 6 Μάη .

    Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές μπορεί να ωθήσουν σε θετικές εξελίξεις μετεκλογικά προς όφελος του λαού, αλλά μπορεί και να οδηγήσουν σε ένα νέο χαντάκωμα του λαού, αν εργατικά φτωχά λαϊκά στρώματα παραπλανηθούν με τις ψευδεπίγραφες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις. Όλες αυτές οι δυνάμεις κινούνται μέσα στο σύστημα. Άρα, κριτήριο αποτελεσματικότητας της λαϊκής ψήφου είναι όχι μόνο να χάσουν τα δύο κόμματα, αλλά και η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη , που είναι διατεθειμένη να παλέψει και να καταθέσει θυσίες για μια Ελλάδα  εξασφάλισης της κοινωνικής λαϊκής ευημερίας, με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, με κοινωνικοποίηση του πλούτου που θα τον πάρει ο λαός από τους σφετεριστές καπιταλιστές.

                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου