Τρίτη 24 Απριλίου 2012

"Τρεις και ο κούκος" σε προεκλογική συγκέντρωση στελεχών ΠΑΣΟΚ στα Γιαννιτσά.

Η βαθιά κρίση που περνά το ΠΑΣΟΚ αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε οργανωτικό τομέα. Προχθές έγινε συνάντηση στελεχών του κινήματος στα Γιαννιτσά και για την ανάγκη της φωτογράφησης του γεγονότος επιστρατεύτηκαν και περαστικοί που έτυχε να περνούν έξω από το χώρο. Είναι τέτοια η απέχθεια που συναντούν που ορισμένοι κάνουν λόγο για ιστορική ήττα. 

Η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των παλαι ποτέ "μεσαίων στελεχών" του τοπικού ΠΑΣΟΚ γεννά βαριά συναισθήματα και προϊδεάζει...

... για το "τραγικό" αποτέλεσμα των εκλογών. Οι ελάχιστοι που ανταποκρίθηκαν ήταν δυο τρία στελέχη της αυτοδιοίκησης που από την αφάνεια βγήκαν στο φως καθώς και μια πλειάδα βολεψάκηδων του κρατικού μηχανισμού για τους οποίους η παραδοσιακή βάση του κινήματος ούτως ή άλλως δεν θέλει να ακούει και να βλέπει.

2 σχόλια:

  1. ευτυχώς που οι δεξιοί είστε τόσοι πολλοί. με τέτοια μυαλά περιμένετε να αλλάξει η κατάσταση. σας αξίζουν Βουλγαράδικες, Μπασιάκοι, Ζαχόπουλοι, Ρουσόπουλοι και τόσα αστέρια της πολιτικής καθαρής και έντιμης σκηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε σεις στη συγκέντρωση ήταν και ο πατερίτσας!!!!στελεχάρα μου εσύ!!!τεμπελχανάδες βολεψάκηδες κρατικοδιαιτοι λαδιάρηδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή