Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Να συμφωνήσουμε στο πρόγραμμα και μετά στον πρωθυπουργό

Προτού ξεκινήσει η συζήτηση για το όνομα του πρωθυπουργού είναι ανάγκη να υπάρχει μια προγραμματική συμφωνία τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο επικεφαλής της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο και όχι τεχνοκράτης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά για το θέμα του ντιμπέιτ, λέγοντας ότι  «Είναι κρίμα ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριφέρεται με αλαζονικό - φαινομενικά - αλλά φοβικό κατά βάθος τρόπο».......


Ο κύριος Βενιζέλος μιλώντας στο mega πρόσθεσε ακόμη ότι σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις υπήρξε διάλογος ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων κομμάτων.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική και στον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή: «Ο κ. Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του και τι μας είπε; Τίποτα. Κουβέντα για το πώς παρέδωσε τη χώρα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική και στα κόμματα της αριστεράς για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτοί που ελέγχουν το επικοινωνιακό κλίμα δεν εχουν ευθύνη;»

Στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην ενίσχυση του πλέγματος προστασίας για τους ασθενέστερους, ενώ θα επιχειρήσει να πείσει ότι το κόμμα του είναι η πλέον αξιόπιστη λύση σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα. Επίσης αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου στο ζήτημα της τηλεμαχίας.

Ο κ. Βενιζέλος έχει ήδη παρουσιάσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος για την παροχή ρευστότητας στην αγορά και τις δεσμεύσεις του για την κοινωνική προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου