Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στα άκρα η κόντρα ΝΔ – Καμμένου


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της ΝΔ με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Τα δύο κόμματα αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Αφορμή ήταν η δήλωση του Π. Καμμένου ότι με «βάση την δανειακή σύμβαση οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που έχουν ελληνική σημαία»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «επικίνδυνο» ο οποίος προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες...


«Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας».

Π. Καμμένος: «Είσαι άσχετος και υπάλληλος του Τόμσεν»

Ακόμα πιο σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Ο Π. Καμένος χαρακτήρισε τον Γ. Μιχελάκη «άσχετο με την πολιτική».

«Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι πιο προσεκτικός. Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο. Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων για την υπόθεση Πατσίφικο την οποία ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλο. Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος».

Πηγή  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου