Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αρνείται τα “βαρετά” τηλεοπτικά ντιμπέιτ των αρχηγών η ΝΔ


Νέα τακτική ακολουθεί η ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αναμετρήσεων των πολιτικών αρχηγών ζητώντας από την διακομματική επιτροπή να επανακαθορίσει τα κριτήρια.

Η ΝΔ αρνείται τα “βαρετά τηλεοπτικά ντιμπέιτ” όπως τα ξέρουμε. Σημειώνει ότι τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί ενώ και η πραγματική δύναμη των κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές έχει αλλάξει δραματικά.  ΣΕ δήλωση του εκπροσώπου της η ΝΔ αναφέρει:..


 «O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου. Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό.  Και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των  βαρετών μονολόγων (“ντιμπέιτ”) του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες. Κατανοούμε και την επιθυμία του να εμφανιστεί δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά” Η ΝΔ ζητά “την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθεί και να συμφωνηθεί μια νέα διαδικασία, που δεν θα περιορίζεται σε τηλεοπτικούς μονολόγους, αλλά θα εγγυάται ουσιαστικό διάλογο και ενημέρωση των πολιτών στα ζητήματα που πράγματι τους απασχολούν».  Καθώς μένουν λιγότερο απο δύο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές είναι εμφανές ότι η ΝΔ προσπαθεί να αποφύγει την “βαρετή διαδικασία των τηλεοπτικών αναμετρήσεων”.

Απαντώντας στην επίθεση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Φώφης Γεννηματά ο κ. Μιχελάκης ανέφερε: «Λέξη για την ταμπακιέρα. Ας αφήσουν τους εύκολους λεονταρισμούς κι ας απαντήσουν. Συμφωνούν ναι ή όχι να συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών ντιμπέιτ με ανοιχτά χαρτιά και σε ισότιμη βάση στη Διακομματική Επιτροπή;».

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου