Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη 22χρονος για εκούσια απαγωγή ανήλικης


Η έφηβη είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε και είχε φύγει από το σπίτι της.
Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μια 15χρονη ημεδαπή, που είχε εξαφανιστεί χθες το μεσημέρι από το σπίτι της.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν ο πατέρας της 15χρονης κατήγγειλε την εξαφάνιση της ανήλικής κόρης του και την ενδεχόμενη απαγωγή της από τον 22χρονο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 22χρονος διατηρούσε επί καιρό ερωτική σχέση με την ανήλικη κόρη του, ο οποίος χρησιμοποιώντας τόπους συνομιλιών του διαδικτύου (chat rooms) με άσεμνες προτάσεις είχε πετύχει την ψυχική και κοινωνική αλλαγή της συμπεριφοράς της κόρης του...

Από την αστυνομική έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε η ανήλικη σε φιλικό σπίτι του 22χρονου, στην περιοχή του Ζωγράφου. Μαζί της βρέθηκε και ο 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για την εκούσια απαγωγή της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για να απολογηθεί αύριο στον κ. Ανακριτή, ενώ η ανήλικη παραδόθηκε στους γονείς της.

Πηγή  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου