Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σε ήρεμο κλίμα οι εκλογές στην Π.Ε. Πέλλας


Σε ήρεμο κλίμα διεξάγονται οι εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, χωρίς να έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής στα 311 εκλογικά τμήματα.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί, περίπου στις 10:15 π.μ., στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο της Κρύας Βρύσης (198ο εκλογικό τμήμα). Ακολούθως, επισκέφτηκε κι άλλα εκλογικά τμήματα της Πέλλας προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα κυλούν ομαλά...


Σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει: «Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου χαρακτηρίζονται πλέον οι πιο κρίσιμες εκλογές μετά την μεταπολίτευση, ιδιαίτερα μετά την εκλογική διαδικασία της 6ης Μαϊου και την αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης της Χώρας. Οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν για την πορεία και το αύριο της χώρας, τη στιγμή που η οικονομική κρίση κορυφώνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και επεκτείνεται ως έντονη ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα. Απαιτείται  προσοχή και σύνεση από όλους ώστε την επομένη των εκλογών να υπάρξει κυβέρνηση.Τέλος, είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα ενδυναμώσει τη δημοκρατία, η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή απο αυτή τη διαδικασία και η Χώρα θα αποκτήσει την απαιτούμενη πολιτική σταθερότητα ώστε να προχωρήσει η ανάπτυξη του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου