Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Με νίκη στην πρεμιέρα η Αναγέννηση 2-1 τα Μέγαρα


φώτο αρχείο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς επικράτησε εντός έδρας του Βύζαντα Μεγάρων με σκορ 2-1. Η ομάδα του Παναγιωτίδη αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλή μπάλα κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στέλνοντας δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα έχοντας μάλιστα πληθώρα ευκαιριών, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να φτάσει το σκορ σε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την Αναγέννηση και σε μία από τις μετρημένες ευκαιρίες τους σε κόντρα επίθεση κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλη άμυνα και να μειώσουν σε 2-1 που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:..


Στο 4’ όμορφος συνδυασμός Φελίπε- Φάμπιο το σουτ του δεύτερου μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.
Στο 5’και πάλι ο Φάμπιο θα μπει στην περιοχή του Βύζαντα μόνος και σε τράβηγμα του Γρομητσάρη ο διαιτητής δεν θα δώσει το πέναλτι μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.
Στο 14´ ο Φελίπε με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1 εκμεταλλευόμενος την κίνηση του Φάμπιο ο οποίος κατάφερε να κρατήσει πάνω του 2 αμυντικούς.

Στο 18’ μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Καρακάσογλου πέρασε από δεξιά πάσαρε στον Φελιπε που τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον πορτιέρο Παναγόπουλο, όμως ο Ταμπάκης πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε σωτήρια.
Στο 26’ σουτ του Ιορδανίδη πέρασε άουτ.
Στο 36’ μετά από κόρνερ του Ιορδανίδη ο Σερέτης κάνει την κεφαλιά πάσα στον Σπαθάρα που με κεφαλιά κάνει το 2-0 για την αναγέννηση.
Στο 38’ σουτ του Φάμπιο πέρασε σύρριζα άουτ.
Στο 40’ νέα καλή στιγμή για την αναγέννηση με το ένα – δύο Φαμπιο- Καρακάσογλου το σουτ του τελευταίου παρεμβαίνει τελευταία στιγμή προβολή αμυντικού στέλνοντας την μπάλα κόρνερ
Στο 2ο ημίχρονο .
Στο 58’ σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Μανδιλη πέρασε άουτ.
Στο 71’ νέα καλή στιγμή για την αναγέννηση με τον Φελίπε κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του καρακάσογλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των μεγάρων .
Στο 72’ πάσα του Κρητικού στον Ντιαλο που βγήκε μόνος του πλασάροντας τον Λαμπάκη μειώνοντας σε 2-1.
Στο 82’ δυνατό σουτ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.


Διαιτητής  Βρακάς Ευβοίας, Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρεκλειτης(17’), Ιορδανίδης Γ. (28’), 
Ταμπάκης (37’), Βελέτης (48’), Στεφανίδης (87’),Μπιτζάκος (90’),Γρομητσαρης (90+)

Από την Αναγέννηση  ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Φάμπιο, Φελιπε, Καρακάσογλου, Ιορδανιδης και  Σκέμπη
Για τα Μέγαρα ξεχώρισαν οι Κρητικός και Βλάχος θ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης):Λαμπάκης, Σκέμπης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε(85’ Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου(72’ Στεφανίδης), Ιορδανίδης Γ(90+ Τσιαμης)., Νταντίδης, Φάμπιο, Σπαθάρας, Μπουτζίκος.
Βυζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγοπουλος, Βλάχος Π., Μανδυλης(70’ Μπιτσιακος), Ταμπάκης, Γρομητσάρης, Ζουμας(54’ Ντιαλό), Κοκόλης, Ρεκλειτης, Κρητικός, Βλάχος θ, Αρναρέλλης(46’ Βελέτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου