Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στον Αρχηγό Στρατού Ξηράς ο Γ. Καρασμάνης για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γιαννιτσών



Συνάντηση με τον Αρχηγό Ξηράς Γκίνη Κωνσταντίνο στο Πεντάγωνο είχε χθες Πέμπτη μεσημέρι ο Γιώργος Καρασμάνης. Αντικείμενο ήταν η σχεδιαζόμενη κατάργηση των 15 από τα 25 Κέντρα Νεοσυλλέκτων στην επικράτεια, ένα εκ των οποίων ως γνωστό λειτουργεί στα Γιαννιτσά.
Ο Βουλευτής επεσήμανε στον Αρχηγό Στρατού, (δεδομένου ότι ο Υπουργός Άμυνας απουσίαζε στο εξωτερικό) ότι τα Γιαννιτσά και γενικότερα ο νομός Πέλλας έχουν υποστεί σοβαρά οικονομικά πλήγματα όπως π.χ. με την κατάργηση σειρά στρατιωτικών μονάδων, με τελευταία πριν ένα χρόνο την 34η Ταξιαρχία...
Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι από την τοπική οικονομία χαθήκαν μονομιάς 500 άνθρωποι, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες που έδιναν ζωή και κίνηση στην αγορά χωρίς να υπολογίζουμε τις εκατοντάδες ενδεχομένως και χιλιάδες των επισκεπτών, οικογενειών, συγγενών και φίλων.
Ο Γιώργος Καρασμάνης υπογράμμισε στον Αρχηγό ότι, τότε επιχειρήθηκε να δοθεί στο νομό αντιστάθμισμα το σημερινό Κέντρο Νεοσυλλέκτων που, έτσι και αλλιώς δεν αντιστάθμιζε ούτε κατ’ ελάχιστον τις οικονομικές απώλειες για το νομό μας. Και παρά ταύτα πληροφορούμαστε ότι σχεδιάζεται και η κατάργησή του Κέντρου Νεοσυλλέκτων.
Ο Βουλευτής είπε στον Αρχηγό ότι προ διετίας (8-7-2010) σε συνάντηση όλων των φορέων της πόλεως  με τον τότε Υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Βενιζέλο και τον τότε Αρχηγό  Ξηράς Φράγκο Φραγκούλη είχε δοθεί η διαβεβαίωση της ίδρυσης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων. Κατέθεσε επίσης στον νυν Αρχηγό και την έγγραφη διαβεβαίωση του Βαγγέλη Βενιζέλου ότι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά θα λειτουργεί κανονικά και αδιαλείπτως.
Σήμερα συζητείται η κατάργησή του και ρώτησε ο Γιώργος Καρασμάνης με ποια κριτήρια; Σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου λειτουργούν ανάλογα Κέντρα, λειτουργούν επίσης ιδρύματα τα οποία δίνουν στην τοπική οικονομική και κοινωνική ζωή έναν τόνο: πανεπιστημιακές σχολές, τεχνολογικά ιδρύματα, αστυνομικές σχολές, εργοστάσια ΔΕΗ, κ.λ.π. στα Γιαννιτσά δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά, έχει απομείνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων και είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας να συνεχιστεί η λειτουργία του και μάλιστα να αναβαθμιστεί σε Διακλαδικό (νεοσύλλεκτοι στρατού Ξηράς: πεζικού, πυροβολικού, διαβιβάσεων, αεροπορίας στρατού κ.λ.π. Αεροπορίας και Ναυτικού).
Ο Αρχηγός Ξηράς απάντησε στον βουλευτή ότι τίποτε δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.  Και ότι πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, θα λάβει υπόψη όλα όσα εξέθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης.

28 σχόλια:

  1. Του απάντησε(ο Αρχηγός) με τον ίδιο τρόπο που απαντούν οι πολιτικοί.Δηλαδή τον καθησύχασε!!!Τα ίδια δεν κάνεις κι εσύ "Γιώργο μας" καθημερινά(και για όσα χρόνια είσαι βουλευτής)στους ανυποψίαστους και τολμώ να πώ "αφελείς" που σου ζητούν βοήθεια;Δε βαριέσαι,εσύ την υποχρέωσή σου την έκανες,τώρα είναι η δική μας σειρά να σε ψηφίσουμε(όταν έρθει η ώρα) αφου τότε θα μας θυμίζεις ότι εσύ προσπάθησες(κι ας γνώριζες ότι ούτε σοβαρά και έγκαιρα προσπάθησες αλλά και οι απαντήσεις που ελάμβανες ήταν σαν τις δικές σου(του κόμματός σου δηλαδή)Κενές περιεχομένου και προ παντός ΨΕΥΤΙΚΕΣ.
    Ο Γιαννιτσιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑ.
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
      ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
      ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΟΓΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ - ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ-.
      ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο 3:32 ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ!!!!!!!!!ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....ΚΑΤΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΕΛΙΔΕΣ ΚΤΛ........ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΥΣ!!!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ....Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ???? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Ο 13 ΚΑΙ Ο 14 ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΤΛ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.....

      Διαγραφή
    4. 3 και 29 ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΧΥΝΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΟΙ ΟΜΟΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΗΒΟΗΤΑ 11,5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 .
      Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ.
      ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΓΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ.........ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΓΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ?
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ????ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!
      ΤΡΙΤΟΝ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΤΛ...(ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ???)ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΔ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ!
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ)
      ΠΕΜΠΤΟΝ: ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ! ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΆΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)
      ΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ??? ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
      ΥΓ: ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ 3 ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…..ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ…..ΟΧΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ Ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ)

      Διαγραφή
    6. Και εγώ είμαι περήφανος για τον άνθρωπο που ψηφίζω χρόνια. Τον έχω ψηφίσει 3 φορές ως νέος ψηφοφόρος. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει να εκπροσωπεί σωστά το νομό. Είναι ο άνθρωπος που καταψήφισε το μνημόνιο 2 και τα 11,5 δις που δέσανε χειροπόδαρα την Ελλάδα. Απλώς αυτό το περιβόητο νομοσχέδιο που λες μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις και με νωπή τη λαϊκή ετυμηγορία και χωρίς να έχουν περάσει ούτε 2,5 μήνες από τότε, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πάει κόντρα στην λαϊκή εντολή. Και να ρωτήσεις αυτούς που ψήφισες και υπερψηφίσανε τα 11,5 δις το φεβρουάριο, αν θα τα καταψηφίσουνε τώρα.
      Είναι όμως ανόητο και μόνο που ζητάς να σου πω, δηλαδή τα 3 πράγματα που έκανε. Δείχνει δε αυτό την εμπάθεια σου και γιαυτό βγάζεις χολή.
      Υποτιμάς έναν λαό που τον ψηφίζει τόσα χρόνια, χωρίς ρουσφετολογικό συμφέρον, αλλά παρά μόνο για το έργο του.
      1333 έργα έχει κάνει. Αλλά είσαι συγχρόνως άσχετος, ανενημέρωτος και ανήκεις στην αντιπέρα όχθη.

      Διαγραφή
    7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ.....ΑΠΟ ΤΑ 1333 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ 3? ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΣΟΥΝ? ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ......ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ....ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΒΑΝΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ???? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ: ΕΧΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ, ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ, ΤΖΑΜΤΖΗΣ, ΤΖΑΚΡΗ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ! ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑ@@@ΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΣΥ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ!

      Διαγραφή
    8. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 1/10/2012 7:18, ΤΑ 1333 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Ή ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ? ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ! ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΣ-ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ-ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! ΑΝΤΕ Ο 1/10/2012 4:51 ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ 3 ΕΡΓΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 1333 ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙ ΕΊΣΑΙ??????????? ΦΙΛΕ ΤΩΝ 1/10/2012 4:51 ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 1333 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ-ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-!

      Διαγραφή
  2. Χαρακτηριστικό δειγμα πολιτικαντισμου. Οταν οι τοπικοί βουλευτες εχουν τετοια αντιληψη για τα πραγματα (να παραμεινουν τα στρατοπεδα προκειμενου να ωφεληθουν τα φαστφουνταδικα και τα καφε) τι μπορεί να πει κανεις. Θα περιμενε καποιος να εκπονησουν ενα συγκεκριμενο και απτο σχεδιο αναπτυξης του νομου μέσω πραγματικων επενδυσεων και παραγωγικων δραστηριοτητων, ώστε και θέσεις εργασιας να δημιουργηθουν και πλουτος να παραχθει. Αλλα αν ηταν να το κανουν θα το ειχαν κανει εδω και καιρό. Αλλά αυτους ψηφίζουμε, ας μην περιμένουμε τίποτα από τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα φίλε ήταν να μην φύγουν τα στρατόπεδα απο τα Γιαννιτσά. Τα οποία είχαν δύναμη γύρω στα 500 άτομα. Δηλαδή 500 οικογένεις είμασταν. Ζούσαμε στα Γιαννιτσά. Νοικιάζαμε σπίτια, ψωνίζαμε από όλα τα μαγαζιά, τα παιδιά μας πηγαίναν σχολείο στα Γιαννιτσά κ.λ.π. Τώρα το Κέντρο Νεοσυλλέκτων είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά αν φύγει και αυτό δεν θα υπάρχει καμμία προοπτυκή να ξαναζωντανέψουν τα στρατόπεδα. Θα γίνουν νεκτροαταφεία ...
      Γιαυτό απαιτείται να παραμείνει το κέντρο Νεοσυλλέκτων και αν γίνει δε διακλαδικό όπως λέει ο Καρασμάνης τότε θα υπάρξει πράγματι ζωή. Γιατί θα έρθει πολύς μόνιμος στρατός για να στελεχώσει όλα τα σώματα που το απαρτίζει.

      Διαγραφή
  3. Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων των Γιαννιτσών έχει κλείσει οριστικά εδώ και τρεις μήνες, οπότε και έχει να παρουσιασυθεί καινούρια σειρά. Μάλιστα, στο έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΗ του Σαβάτου αναφέρονται σχετικές λεπτομέρειες. Ο Καρασμάνης ή μας δουλεύει ή τον δουλεύουν κανονικότατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρ Γιώργο μας ατελειωτε !!!!!!!!!!
    σιγα μην σκισεις κανα καλτσόν απο το πολυ τρεξιμο...
    Τωρα στα γεραματα σου θυμηθηκες να ασχοληθεις με τα επιφανειακα προβληματα και όχι με τα πραγματικα (ένα απο αυτα εισαι κι εσυ)

    Βαρεθηκαμε να διαβαζουμε καθημερινα οτι ασχοληθηκες και με το προβλημα υπογεννητικοτητας στα ψαρια και στα μύδια.

    πρωην ψηφοφορος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:42 μ.μ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΙΛΑΑΡΑΚΙ.
      ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΔΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ......ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ......

      Διαγραφή
  5. Μην βασανίζεστε αδίκως.Εχετε,έχουμε τους βουλευτές που μας αξίζουν.Εδώ βγάλαμε βουλευτή που ερχόταν στο νομό μας μόνο για τουρισμό.Καλά να πάθετε ...καλά να πάθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντωσ δεν του κατέθεσε και επιστολή. φαντάζομαι ότι μπόρεσε να του εξηγήσει το θέμα όπως έπρεπε και ο αρχηγός να το κατανοήσει. Γιατί αν δεν κατείχε το θέμα και δεν ήξερε να το δώσει να το καταλάβει στον αρχηγό, τότε θα του κατέθετε επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩ ΠΩ! ΕΜΠΑΘΕΙΑ!
    ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΪΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ...
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΥΤΙΚΟ, ΠΒ, ΠΖ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗ!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΜΗ. ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oute epistoles, oute erothseis.
    toylaxiston pige o idios kai ejigise ti thelei o nomos, ti theloyn ta giannitsa.
    ola talla einai trixes.
    kai tha doyme thn synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 και 29 ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΧΥΝΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ.
    ΟΙ ΟΜΟΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΗΒΟΗΤΑ 11,5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 .
    Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΓΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ.........ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΓΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ?
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ????ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!
      ΤΡΙΤΟΝ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΤΛ...(ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ???)ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΔ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ!
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ)
      ΠΕΜΠΤΟΝ: ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ! ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΆΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)
      ΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ??? ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
      ΥΓ: ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ 3 ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…..ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ…..ΟΧΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ Ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ)

      Διαγραφή
  12. Kοιμηθείτε ήσυχοι όλα θα τα λύσει ο Σταμενίτης.Η γυναίκα του είναι στο Μαξίμου.Οταν μιλάει αυτή, ο Αντώνης Σαμαράς στη στιγμή το κάνει πράξη.Ετσι μας είπε στο χωριό όταν ήρθε για να τον ψηφίσουμε.Το κέντρο θα μείνει επειδή το θέλει η Γεωργία απο την Ηγουμενίτσα.Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ή θα πάει στην ηγουμενίτσα. ΤΈΛΟς

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΑΥΤΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ή ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΔΑ, ΠΗΔΑ και οταν λεει σκασε, σκάει.
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΙΚΑΝΟΥΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

      Διαγραφή