Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία το 1ο Σχολικό Φεστιβάλ Μουσικής στα Γιαννιτσά



Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το 1ο Σχολικό Φεστιβάλ Μουσικής που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας με  τη βοήθεια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου Γιαννιτσών στον ποταμό Λουδία. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Οκτωβρίου με την υποστήριξη της  ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας και χορηγό επικοινωνίας την ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Περισσότεροι από 1200 μαθητές των Γυμνασίων, των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ του Ν. Πέλλας διασκέδασαν με την ψυχή τους...
και καλωσόρισαν  τη νέα σχολική χρονιά με τραγούδι και χορό απολαμβάνοντας παράλληλα το μοναδικό σε ομορφιά φυσικό τοπίο του ποταμού Λουδία. Παράλληλα, η εκδηλώσεις διανθίστηκαν με την παρουσία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Τα  24 μαθητικά συγκροτήματα, που ήρθαν από όλες τις γωνιές του Ν. Πέλλας, έπαιξαν και τραγούδησαν όλα τα είδη της μουσικής ξεσηκώνοντας συχνά του συμμαθητές τους να επιδείξουν τις χορευτικές τους δεξιότητες.
Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης Κ. Θεοδωρίδης οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πέλλας κύριοι Πασσαλής, Κωβαίος και Καζαντζίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αδαμίδης καθώς και οι σχολικοί σύμβουλοι της περιφερείας μας.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την προσδοκία η εκδήλωση να εξελιχθεί σε θεσμό που θα συνεχιστεί σε ετήσια βάση, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία όλης της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν  τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και ανησυχίες μέσα από τη μουσική.




                                                                                               
Ο Διευθυντής
του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Μιχαηλίδης Μενέλαος
Ο Διευθυντής
της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Κούγκας Κων/νος

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και πάλι Μπράβο.Συγχαρητήρια κ Μιχαηλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή