Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Σχολικό Φεστιβάλ Μουσικής Πέλλας στον Λουδία (φώτο)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Σχολικό Φεστιβάλ Μουσικής, που συνδιοργάνωσαν η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στις εγκαταστάσεις του δήμου Πέλλας, στον ποταμό Λουδία.
Στην πετυχημένη διοργάνωση που η δημοτική Αρχή Πέλλας και η ΔΗΚΕΠΑΠ θα ενισχύσουν με στόχο να εξελιχθεί σε θεσμό, συμμετείχαν με κέφι, τραγούδι, χορό και ζωντάνια περίπου 1200 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ από το Ν. Πέλλας, οι οποίοι, με ενθουσιασμό  καλωσόρισαν  τη νέα σχολική χρονιά...

Οι όχθες του πανέμορφου Λουδία κατακλείστηκαν από μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι με την συμμετοχή τους στο Σχολικό Φεστιβάλ και το θερμό τους χειροκρότημα στο τέλος, έστεψαν με απόλυτη επιτυχία τις εκδηλώσεις, που είχαν ως απώτερο σκοπό να γνωρίζουν τα παιδιά τον Λουδία, να αγκαλιάσουν την μουσική, αλλά και να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σχολική χρονιά.

Συνολικά στο διήμερο της διοργάνωσης συμμετείχαν 24 μαθητικά συγκροτήματα από σχολεία του Ν. Πέλλας, που έπαιξαν και τραγούδησαν όλα τα είδη της μουσικής.

Να σημειωθεί ότι στον πανέμορφο χώρο των εγκαταστάσεων του δήμου Πέλλας στον Λουδία, τα παιδιά υποδέχθηκαν τη νέα σχολική χρονιά απολαμβάνοντας την ζωντανή μουσική και έστειλαν με τον τρόπο τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς κάθε κατεύθυνση. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ είναι το Φεστιβάλ αυτό να εξελιχθεί σε θεσμό για ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας.
 Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στο διήμερο του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου