Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση με 2-0 επί της Λάρισας


Φώτο από παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αφήνοντας έτσι πίσω της την βαριά ήττα με τον Φωκικό, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες που την ανέβασαν ψηλά στην βαθμολογία.
Η αναμέτρηση έγινε κάτω από βαριά ατμόσφαιρα εξαιτίας της έντασης και των επεισοδίων που επικρατούσαν στις κερκίδες μεταξύ των θερμόαιμων οπαδών και των δύο ομάδων καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές όπου αντάλλαξαν μεταξύ τους αντικείμενα και κροτίδες. Σε κάποια στιγμή του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα λίγο έλλειψε να ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο καθώς...

... καμία 20αριά οπαδοί των φιλοξενουμένων έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από αυτούς της γηπεδούχου ομάδας με την αστυνομία ευτυχώς να παρεμβαίνει αποτελεσματικά απωθώντας τους και πάλι. Κάποιοι οπαδοί της Λάρισας μάλιστα κατάφεραν να μπουν ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση μέχρις ότου η αστυνομία να καταφέρει να τους απομακρύνει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση έπαιξε πολύ καλύτερα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ έχοντας απέναντί της μία μέτρια Λάρισα η οποία παίζοντας κατά διαστήματα σκληρό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Λαμπάκη.
Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 77’ όταν μετά από ανατροπή του Στεφανίδη μέσα στην μικρή περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για να εκτελέσει εύστοχα ο Ιορδανίδης γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων το 1-0.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα. Ο Φάμπιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Λάρισας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φελίπε που έκανε το 2-0.  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σεράτης, Σερέτης, Φελίπε, Σπαθαράς, Καρακάσγλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Κυριακίδης, Φάμπιο
ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμτ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Γιώτας (78’ Τσίγκας), Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Πόνσε (59’ Μάγγος), Ζεκίνια, Δεινόπαππας, ,Τσιμπάμπα (46’ Ζουρούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου