Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δύο Χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους 20ους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης



 Με απόλυτη επιτυχία έγιναν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012, οι 20οι Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Στους αγώνες πήραν μέρος 18 Όμιλοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Σερβία και την Βουλγαρία, με περισσότερα από 200 πληρώματα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 12 αθλητές που στελέχωσαν 8 πληρώματα και η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν δύο χάλκινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:..


  • 3η Θέση τετραπλό σκιφ κορασίδων με τις Σταυρακάκη Κατερίνα, Μαξούρη Κατερίνα, Αλμπαντάκη Πηνελόπη και Μπαλλη Κατερίνα.
  • 3η Θέση τετράκωπος άνευ κορασιδων με τις Μπαλλή Κατερίνα, Θωμαΐδου Ράνια, Μαρκοπούλου Βαΐτσα και Σάλλη Δανάη.
  • 6η Θέση διπλό σκιφ νεανίδων με τις Λαζαρίδου Δανάη και Τάντση Στέλλα.

Τα υπόλοιπα πληρώματα, του διπλού σκιφ παίδων με τους Ιωάννη Παπαδόπουλο, Δήμο Στεφανίδη, του σκιφ παίδων και εφήβων με τον Μπαλλή Πέτρο και των σκιφ κορασίδων με την Μαρκοπούλου Βαΐτσα και την Θωμαΐδου Ράνια παρά την καλή παρουσία τους και λόγω του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού, δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.
    
Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ.Θέμης Νομίδης, ο Αντιπρόεδρος και Έφορος κωπηλασίας κ.Νίκος Θωμαΐδης, ο Γ. Γραμματέας κ. Γεώργιος Μαξούρης και φυσικά ο προπονητής  κ. Δάνος Φίτσιος.


Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την καλή παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ν.Ο.Θεσσαλονίκης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου