Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Γιαννιτσά "Ο γύρος της πόλης με ποδήλατο" (φώτο)



550 παιδιά συμμετείχαν, με μεγάλο ενθουσιασμό και ζωντάνια, στην ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα, δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα στο κέντρο της πόλης  των Γιαννιτσών.
  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Δ/νσεις  Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  Πέλλας και συμμετείχαν όλα τα σχολεία των Γιαννιτσών, το Γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου και το Λύκειο Αξού.
Στην ποδηλατοδρομία προπορευόταν περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας, περιπολικό της Τροχαίας Γιαννιτσών...
και ακολουθούσαν ο οδηγός ποδηλάτης , οι μαθητές των λυκείων , οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και οι μαθητές των γυμνασίων με τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς τους. Στο τέλος συνόδευε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και φορτηγάκι του Δήμου Πέλλας, για να επιβιβάζει τα παιδιά που πιθανόν σταματούσαν.  
Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόριος Στάμκος, μαζί με μαθητές – εκπροσώπους από όλα τα σχολεία, εγκαινίασαν τον 1ο χώρο στάθμευσης ποδηλάτων στον πεζόδρομο. Ο Δήμαρχος Πέλλας συγχαίροντας τα παιδιά για το δυναμικό παρών που έδωσαν στην εκδήλωση,  τόνισε πως άμεσα θα δημιουργηθούν πάρκινγκ ποδηλάτων σε δημόσιους χώρους στα Γιαννιτσά και σταδιακά, στα σχολεία του Δήμου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριάκος Παντελίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Πασσαλής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Απόστολος Ασλανίδης, διευθυντές, εκπαιδευτικοί και καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων που συμμετείχαν.
Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Γιαννιτσών , τη Δημοτική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου