Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Έγινε ο Αγιασμός στο ΚΔΑΠ Γιαννιτσών




Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, εν όψει της νέας σχολικής περιόδου, ο αγιασμός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Γιαννιτσών, της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Πέλλας.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον ιερέα της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, π. Φρίξο Πετρίδη, με την παρουσία της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ερασμίας Λούσπα, του προσωπικού στο Κέντρο, των παιδιών και των γονέων τους. 
Η κα Λούσπα, στον χαιρετισμό της προς τους παραβρισκόμενους, αφού ευχήθηκε σε όλους «καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και δύναμη»...

... αναφέρθηκε «στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται από την δημοτική αρχή για την αναβάθμιση των υπηρεσιών των ΚΔΑΠ, ώστε τα Κέντρα αυτά να αποτελούν ασφαλείς και χρήσιμους χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν δημιουργικά την ώρα τους».
Να σημειωθεί ότι η  δομή των Γιαννιτσών λειτουργεί για έβδομη σχολική χρονιά, με αξιοπιστία στο έργο της. Διέπεται από κανονισμούς που χαρακτηρίζουν ένα εκπαιδευτικό τμήμα, υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία  και ενισχύουν τις ανάγκες και τις δυνατότητες όλων των παιδιών. Σκοπός της η προσφορά γνώσης και δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά δημοτικού. Το τμήμα λειτουργεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο κάθε έτους.
Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους μαθητές, ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου