Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Σωματίων Δημόσιων και Ιδιωτικών Φορέων και Ενεργών Πολιτών Έδεσσας



Η ραγδαία υποβάθμιση της ποιότητας ζωής του εργαζόμενου, συνταξιούχου, επαγγελματία, κάθε συνανθρώπου μας και της οικογένειάς του, δεν μας αφήνει άλλο περιθώριο αδράνειας. Η αδικία πρέπει να τελειώσει.
Η ώρα έχει έρθει, πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ, να κοιτάξουμε στον καθρέπτη και να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας, τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
Τέρμα τα ψέματα, τέρμα οι κομματισμοί, τέρμα η κατρακύλα...

Όλοι μαζί είμαστε ΑΝΙΚΗΤΟΙ. Αρκεί να το πιστέψεις, να το καταλάβεις.
Δεν υπάρχει φόβος, υπάρχει μια παρέα ληστοκλεπτών, που κάθισαν στον σβέρκο μας εδώ και πάνω από 30 χρόνια, ΔΙΩΞΤΟΥΣ…….
Όλα αυτά οδήγησαν στην ανάγκη να οργανωθούμε, να πράξουμε.
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να παρακινήσει κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο, συνταξιούχο, επαγγελματία, να πάρει την υπόθεση της υπεράσπισης της ελευθερίας και της δημοκρατίας του λαού στα χέρια του, να προστατεύσει το δικαίωμα στην διεκδίκηση και στον αγώνα, να υπερασπίσει το δικαίωμα να παλεύουμε και να νικάμε. Δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δε θα υποταχτούμε στα σχέδια της ιεράς συμμαχίας, κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, κεφαλαίου. Θα είμαστε απέναντι στο σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό και την κοινωνική καταστροφή που μας οδηγούν τα μνημόνια και οι υπηρέτες του.
Σήμερα Πέμπτη 4 Οκτώβρη 2012 πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της Πρωτοβουλίας Α/βάθμιων Συλλόγων-Σωματείων Δημόσιου-Ιδιωτικού τομέα. Εκλέχθηκε Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα επεξεργάζεται, κατευθύνει και συντονίζει κοινές δραστηριότητες και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Συλλόγων – Φορέων.
Ορίσθηκε επόμενη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής την Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2012 και ώρα 19:00 απογευματινή, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πέλλας.
Αν ανησυχείς, αν φοβάσαι, αν νιώθεις ότι έρχεται η σειρά σου, να η ευκαιρία, να προτείνεις, να συμμετέχεις, να προσπαθήσεις να αλλάξεις την ζωή σου……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου