Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Άνετη νίκη του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης



Άνετη νίκη, πέτυχαν οι μικροί παίκτες της ομάδας Μπάσκετ  (τμήμα παίδων) του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, επί της συνώνυμης ομάδας της Κρύας Βρύσης, αν και το πρώτο δεκάλεπτο έδειχνε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι προέβαλλαν αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ολοκληρωτική σε άμυνα και επίθεση.
Οι παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών έδειξαν αγωνιστική διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο...

... είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Χαζτηαντωνίου, ο οποίος μετά τον αγώνα δήλωσε:
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας  και οι παίκτες μου μπήκαν στο γήπεδο μουδιασμένοι. Είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει γιατί τα παιδιά δουλεύουν με διάθεση και όρεξη δίνοντας πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Τα δεκάλεπτα :  13–11 ,  19–11 , 12–09 , 07–09.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής: Κ. Χαζτηαντωνίου): Πανόπουλος Γ., Ιατρόπουλος Δ., Μιχαηλίδης Χ., Κοσμίδης Ε., Ασάρβελης Α., Μπουτάκης Κ., Καράμπελας Κ., Κακουλίδης Χ., Καλτσίδης Α., Κομκής Α., Μυστακίδης Ι., Ρούσης Δ.
ΓΑΣ  Μέγας  Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης: (Προπονητής Κ. Ντουβαλέτης):  Μαραζίδης Ν., Φουλατσικλίδης Ν., Μπαλτζίδης Λ., Καμένος Σ., Χρυσάνθου Ν., Αναγνώστου Μ., Καλλίνης Α., Περόνκας Δ., Τσιόπτης Σ., Γίτσας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου