Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση Γιώργου Καρασμάνη στον ΥΠΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γιαννιτσών



Επείγουσα επιστολή την Κυριακή 30/09/2012 έστειλε ο Γιώργος Καρασμάνης προς τον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, για το μείζων ζήτημα που έχει προκύψει της σχεδιαζόμενης κατάργησης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Γιαννιτσών.
Ταυτόχρονα ο Γιώργος Καρασμάνης έχει ήδη ζητήσει από τον υπουργό συνάντηση μαζί του αμέσως μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:...


Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2012

                                                              Αριθ. Πρωτ. : 935
                                                                  Προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Φίλε Υπουργέ,
Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για επικείμενο κλείσιμο  Κέντρων Νεοσυλλέκτων στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Κέντρου Γιαννιτσών που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, έχουν προκαλέσει μεγάλη και δικαιολογημένη αναστάτωση και δυσφορία.
Την περασμένη Πέμπτη, επειδή απουσίαζες στο εξωτερικό, επισκέφθηκα τον Αρχηγό Στρατού Ξηράς και τον διευθυντή του πολιτικού σου Γραφείου στους οποίους και εξέθεσα το μείζον αυτό ζήτημα.
Επειδή τα δημοσιεύματα και οι φήμες εντάθηκαν το Σαββατοκύριακο, απευθύνομαι προσωπικά και σε σένα. Η κατάργηση του Κέντρου Γιαννιτσών, θα είναι μέγα λάθος, φίλε Υπουργέ,όχι μόνον για την πόλη η οποία φθίνει συνεχώς, αλλά και για την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος. Το λέω αυτό διότι η τοπική κοινωνία, προ διετίας, δια του προκατόχου σου τότε Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του πρώην Αρχηγού Στρατού Φράγκου Φραγκούλη, σε συνάντηση με εκπροσώπους όλων των φορέων της πόλεως Γιαννιτσών, είχε λάβει τη ρητή διαβεβαίωση - δέσμευση, ότι το Κέντρο θα λειτουργήσει απρόσκοπτα!
Πρέπει να γνωρίζεις και εσύ, ότι τα Γιαννιτσά και γενικότερα ο νομός Πέλλας έχουν υποστεί σοβαρά οικονομικά πλήγματα όπως π.χ. με την μετακίνηση σειράς στρατιωτικών μονάδων, με  τελευταία πριν ένα χρόνο την 34η Ταξιαρχία. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι από την τοπική οικονομία χαθήκαν μονομιάς 500 άνθρωποι, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες που έδιναν ζωή και κίνηση στην αγορά χωρίς να υπολογίζουμε τις εκατοντάδες ενδεχομένως και χιλιάδες των επισκεπτών, οικογενειών, συγγενών και φίλων.
Υποτίθεται, ότι ως αντιστάθμισμα των απωλειών για την τοπική κοινωνία και οικονομία, μας δόθηκε το σημερινό Κέντρο Νεοσυλλέκτων. Ήταν ένα πολύ μικρό ¨αντιστάθμισμα¨, μια πολύ μικρή ανάσα που κι αυτή φημολογείται έντονα ότι θα κοπεί από την πόλη και το Νομό μας.
Αναρωτιέμαι φίλε Υπουργέ,
με ποια κριτήρια θα κλείσετε (αν το έχετε αποφασίσει τελεσίδικα) το Κέντρο Γιαννιτσών. Σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και γενικότερα της Ελλάδας, όπου λειτουργούν ανάλογα Κέντρα, λειτουργούν επίσης ιδρύματα τα οποία δίνουν στην τοπική οικονομική και κοινωνική ζωή έναν τόνο: πανεπιστημιακές σχολές, τεχνολογικά ιδρύματα, αστυνομικές σχολές, εργοστάσια ΔΕΗ, κ.λ.π. Στα Γιαννιτσά δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά. Έχει απομείνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων και είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας να συνεχιστεί η λειτουργία του και μάλιστα να αναβαθμιστεί σε Διακλαδικό (νεοσύλλεκτοι στρατού Ξηράς: πεζικού, πυροβολικού,  διαβιβάσεων, αεροπορίας στρατού κ.λ.π. Αεροπορίας και Ναυτικού).
Θέλω να πιστεύω φίλε Υπουργέ ότι όσα σου εξέθεσα θα ληφθούν υπόψη σου σοβαρά και θα βαρύνουν καθοριστικά στην απόφασή σου, ώστε να μη δοθεί ένα ακόμη βαρύτατο πλήγμα στα Γιαννιτσά και γενικότερα στο Νομό μας.
 Με εκτίμηση
Γιώργος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ

10 σχόλια:

  1. "Φίλε Γιώργο"θέλω να πιστεύω ότι δεν μας περνάς για ανεγκέφαλους.Εσύ όμως(και το "μετά θάνατον" του κέντρου νεοσυλλεκτων,ενδιαφέρον σου)μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια για πολλοστή φορά{βλέπε αυτοκινητόδρομο Χαλκηδόνας-Γιαννιτσών-Έδεσσας,βλέπε τις αντιρρήσεις σου στη γραμμή του κόμματος,τη διαγραφή σου και την επιστροφή σου μετά τη γραπτή δήλωση μετανοίας σου,βλέπε τη "σιγή ιχθύος' που τηρείς στο κοινοβούλιο και πολλά άλλα}.
    Ο"φίλος σου υπουργός"έχει πάρει προ πολλού την απόφασή του(του την επέβαλε η τρόικα και το συμμάζεμα των οικονομικών)και εσύ τώρα με την "πλαστή αγωνία" που σε διακατέχει μιας και αφουγκράστηκες τις αγωνίες και τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας "μοιρολογείς"προφορικώς και γραπτώς για το κέντρο νεοσυλλέκτων των Γιαννιτσών.Μόνο που τα "μοιρολόγια" είναι για τους πεθαμένους(όπως έδώ και πάνω από τρεις(3) μήνες είναι το στρατόπεδο στα Γιαννιτσά).Εδώ κοντεύει να παρθεί απόφαση να μετακινηθεί και η μονάδα πυροβολικού(προς Πολύκαστρο μεριά),υπάρχει εδώ και καιρό πρόταση για υποβάθμιση κατηγορίας της ΛΑΦ Γιαννιτσών ή και οριστικό κλείσιμό της(το πιθανότερο)και εσύ τώρα ξύπνησες και "Λεονταρίζεις τιτιβίζοντας φιλικά"ΑΙΔΩΣ εκπρόσωπε των της Πέλλας ψηφοφόρων έχοντα την εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ/
      ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΛΟΓΙΑ. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
      Ε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΞΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Α....
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΡΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ???? ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! Σ' ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ(ΔΟΥΛΕΥΕΙ) ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ: ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ Σ' ΑΥΤΟ! ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ....ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ (ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ): Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΧΑ ΧΟΥ ΧΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.
      ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΡΕΙΣ;
    Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπω που σε βρήκαν εσένα;
    ωραίο δελτίο έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερωμένος Ψηφοφόρος2 Οκτωβρίου 2012 στις 11:12 π.μ.

    Πως φαίνεται ότι είσαι από το άλλο πολιτικό γραφείο. Συνεπώς άξιος ο μισθός που σου δίνει το αφεντικό σου. Μόνο που δεν σου λέει τα πράγματα όπως έχουν. Τι να τον κάνω όμως τον Καρασμάνη που πήγε κόντρα στο προσωπικό του συμφέρον; Έπρεπε να πει ένα μεγάλο ΝΑΙ και να κοιμηθεί και όταν ξυπνούσε να ήταν πάλι βουλευτής.
    Αλλά αυτός προτίμησε να πάει κόντρα στο προσωπικό του συμφέρον. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και βγήκε το αφεντικό σου στον αφρό.
    Ο Καρασμάνης ποτέ δήλωση μετάνοιας δεν έχει υπογράψει. Παρέμεινε πιστός στο σπίτι του – στο κόμμα του. Εναντιθέση με σας που είστε γυρολόγοι της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ, ΒΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΗ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ποια δηλωση μετανοιασ γραγεισ ρε φιλε 10:30 μ.μ. Για το γεγονός που δήλωσε ότι παραμένει στο σπίτι του και κανένασ δεν μπορει να τον διωξει; ειναι δηλωση μετανοιασ αυτο; ε τοτε τι να πουν η ντόρα και ο μαρκαντονακησ που τουσ εβαλε σε εκλογιμεσ θεσεισ μετα το στραπατσο τησ νεασ δημοκρατιασ του 18%.
    το αφεντικο σου ξερει παρα πολυ καλα γιαυτο και σιωπα. και ξερει οτι αν δεν παρεμενε στο σπιτι του ο καρασμανησ και πηγαινε σε αλλο σπιτι τοτε το αφαντικο σου δεν θα ηταν βουλευτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή