Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Επίσημη διαβεβαίωση στον Γιώργο Καρασμάνη: «Παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών»



Τελικά παραμένει η ΔΟΥ Γιαννιτσών. Την επίσημη αυτή ενημέρωση είχε σήμερα Πέμπτη (04/10/2012) ο Γιώργος Καρασμάνης από τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του αρμόδιου Υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής στις 2 Αυγούστου είχε επισκεφτεί τον Υφυπουργό και του είχε εκθέσει τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να παραμείνουν εν λειτουργία και οι δύο ΔΟΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών λόγω των σημαντικότατων ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει ο νομός...

Ο Υφυπουργός είχε διαβεβαιώσει τότε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι το θέμα τον απασχολεί έντονα και θα εξετάσει όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες.
Η επιτροπή που συγκροτήθηκε για να εξετάσει πως έχει το θέμα σε όλους τους νομούς, αποφάσισε τελικά να παραμείνει η ΔΟΥ Γιαννιτσών σε αυτόνομη λειτουργία. Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή αυστηρότατων αντικειμενικών κριτηρίων, όπως πληθυσμός της περιοχής, συνεπώς μεγαλύτερος αριθμός των φορολογουμένων και παρουσιάζει περισσότερα φορολογικά έσοδα έναντι γειτονικών εφοριών.

04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

3 σχόλια:

  1. SINITHISMENO FAINOMENO GIA TON KARASMANI NA THELEI NA KLEPSEI TIN EPITYXIA SINADELFOY TOU. AYTO TO KATAFERE O STAMENITIS ME TON XYNIDI KAI TO XEREI OLOS O DIMOS PELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:06 να το δεχτω αυτό που γραφεις, αλλά ο καρασμάνης μιλά με ντοκουμέντα. οτι στις 2 αυγουστου επισκευτηκε τον υπουργο και του παρουσιασε το θεμα. ο υποργος του απαντησε οτι τον απασχολει εντονα και θα δωσει λυση. και εδωσε λυση. και οπως λεει ο καρασμανης, χωρις να το εκμεταλευτει, με αυστηρα αντικειμενικα κριτηρια. πες μου λοιπον ο σταμενιτης ο ξυνιδης και δεν ξερω και εγω ποιοι αλλοι πότε πηγαν αρμόδιο στον υφυπουργο; ημερομηνια; για να παω να τον φτυσω το καρασμανη γιατι αντιγραφει. αν ομως ειναι διαφορετικα θα πρεπει να πας και να φτύσεις αυτους εσυ.
      και μην με ταυτισεις πελλα δωθε με κανενα πολιτικο γραφείο. γιατι θα φτυσω εσενα. δεν δεχομαι το δουλεμα και γιαυτο απαντω.

      Διαγραφή
  2. Μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο τείνει να γίνει το ακριβώς αντίστροφο φίλε μου. Αυτό ξέρουν και αυτό βλέπουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πολίτες της Πέλλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή