Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΜΕ προς καθηγητές: «Μην προβείτε στην αξιολόγηση»



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μην συμπληρώσουν  το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση, επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση για τις περικοπές στον κλάδο.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση «είναι προκλητικό να διατείνεται πως ενδιαφέρεται για τη βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και παράλληλα επιβάλλει τραγικές περικοπές στην εκπαίδευση, διαλύοντας το δημόσιο σχολείο και εξαθλιώνοντας τους εκπαιδευτικούς».

Από την πλευρά του το υπουργείο έχει επισημάνει ότι:..


- Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

- Το ερωτηματολόγιο πρέπει να συμπληρωθεί στο σύνολό του.

- Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στη διεύθυνση http://evaluation.minedu.gov.gr και συνοδεύεται από σχετικές οδηγίες για τη συμπλήρωσή και την αποστολή του.

- Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτείται η χρήση ειδικού κλειδάριθμου, ο οποίος παράγεται με τυχαίο τρόπο και τον οποίο κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να παραλάβει από το σχολείο που υπηρετεί. Η παραγωγή των κλειδάριθμων γίνεται με τη χρήση της ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στη διεύθυνση http://evaluation.minedu.gov.gr/tokens.

- Η περίοδος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου ξεκινά την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, ώρα 00.00 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, ώρα 23.59.

- Αν υπάρξουν απορίες τεχνικής φύσεως σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής κλειδάριθμων, μπορούν να αποστέλλονται από τους διευθυντές στους διαχειριστές της εφαρμογής, μέσω email στη διεύθυνση evaluation@sch.gr.

- Τέλος, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το helpdesk του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στο τηλ. 801-11-801-81, τις ώρες 09:00- 17:00.

Πηγή  tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου