Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Eπανέκαμψε η κ.Ρουσοπούλου στην ομάδα Στάμκου.



«Πανδαμάτωρ χρόνος» έλεγαν οι αρχαίοι και αναμφίβολα είχαν απόλυτο δίκιο.Ετσι στην περίπτωση της Αντιδημάρχου Πέλλας κ.Κατερίνας Ρουσοπούλου,φαίνεται πως χρειάστηκαν να περάσουν 18 μήνες για να βρεθεί και πάλι στις τάξεις του συνδιασμού της ,καθώς η οργή του Δημάρχου κ.Στάμκου για τις συμπεριφορές της συνεργάτιδας μάλλον έχει καταλαγιάσει.Αν και οι «κακές γλώσσες» άλλα λένε.Όπως για παράδειγμα αυτό που μας επισήμανε γνώστης των εσωτερικών ισορροπιών στο δημοτικό μέγαρο Γιαννιτσών, οπου χαρακτηριστικά αναφέρει πως « ο θεός συγχωρεί , ο Στάμκος όχι».Κι αυτό γιατί μάλλον η
κ.Ρουσοπούλου φαίνεται να εκλιπαρεί για επανένταξη και όχι ο Δήμαρχος.Ετσι (λένε) εξηγείται το γεγονός πως πληθαίνουν οι εμφανίσεις της παλαι ποτέ επαναστάτριας Αντιδημάρχου ,σε χώρους και εκδηλώσεις που παρίσταται ο κ.Στάμκος.Συνάδελφοί της στο δημοτικό συμβούλιο μας υπογράμμιζαν πως « η Κατερίνα έχει κάνει την κωλοτουμπίτσα της όπως όλοι.Από την απαξίωση για τον επικεφαλής της ,τώρα γυρνά μετανιωμένη στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου»

Ενδοσκόπος ΠΕ

11 σχόλια:

  1. egine rompa i rousopoulou.den einai alloste kai i proti fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα άλλα μας έλεγες....θυμάσαι τι ελεγες για τον αυτοκράτορα που τωρα τον γλύφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε η Ρουσοπούλου και η κάθε Ρουσοπούλου θα πάρει την άδεια του Στάμκου ή του οποιουδήποτε για να πάει σε εκδηλώσεις για να ερμηνευθεί ως κωλοτούμπα;Εξάλλου ποιός έχει ανάγκη ποιόν δεν χρειάζεται να το ψάξουμε. Εαν πιστεύει ο Στάμκος ότι θα εκλεγεί πάλι χωρίς την Ρουσοπούλου και την κάθε Ρουσοπούλου μένει να φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος την ξέρει την Ρουσοπούλου θα πρέπει να γνωρίζει ότι και ντόμπρος άνθρωπος είναι και "κωλοτούμπες" δεν συνηθίζει να κάνει. Αν συνεχίζει να είναι στη θέση της και δεν τα βρόντηξε-προ πολλού-να φύγει οφείλεται και στους υπαλλήλους που την θέλουν αλλά και στο ότι η ίδια δεν "πουλάει" όσους την ψήφισαν. Για το καλό του Δήμου έχει χρησιμοποιήσει και τις προσωπικές της γνωριμίες (προμηθευτές, έμποροι, τεχνίτες κ.λ.π) και με τον δικό της λόγο έχει ξελασπώσει την δημοτική αρχή αρκετές φορές διότι αλλιώς ούτε υλικά θα παίρνανε ούτε τίποτα σε πολλές περιπτώσεις!Η υπομονή και η ψυχραιμία της απίστευτη!! Οι σχέσεις της με τον Στάμκο; Αστο καλύτερα! Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος που την γνωρίζει ότι η Κατερίνα θα "κολακέψει" ή θα "γλύψει" τον Στάμκο; Αφήστε ρε παιδιά!!! Καλά θα κάνει ο Στάμκος να μετράει την συμπεριφορά του απέναντι της γιατί χωρίς Ρουσοπούλου το γραφείο του δημάρχου θα το'βλεπε μόνο σε φωτογραφία. Στην ίδια κοινωνία μεγαλώσαμε όλοι, ας μην παριστάνουμε ΤΩΡΑ ότι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε αν η Κατερίνα σηκώνει ή όχι μύγα στο σπαθί της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ή χωρίς τη Ρουσοπούλου, Στάμκος... τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις ειναι αλήθεια πως ο Σαμαράς σκέφτεται να αξιοποιήσει την Ρουσοπούλου στον ΟΗΕ λογω γνωριμιων που διαθέτει;;Εμαθα πως ενδιαφερεται και η Λαγκαρτ για την παρτι της.....(α πείτε μας και τι πίνετε και γράφετε τέτοιες μ@#$%ιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ10 Οκτωβρίου 2012 στις 7:08 μ.μ.

    ΑΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.Α....ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ.Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίτε γυρίσει είτε όχι δεν θα χει καμιά τύχη με τον αυτοκράτορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eγώ έμαθα ότι τον Στάμκο τον ζητάνε στην NASA να τον στείλουνε στην σελήνη να την αναπλάσει όπως έκανε και με τον Δήμο Πέλλας . Είδανε το έργο του τα UFO και τον ζητάνε. Γενικά όλα τα UFO τον θαυμάζουνε και όχι άδικα. (Αφού είναι UFO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:08 ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
  10. Στάμκο οταν θα καταλαβεις ποσο παραμυθι σε ταισανε οι δηθεν κολλητοι σου θα ειναι αργα, θυμισου με ποιους βγηκες Δημαρχος και με ποιους εισαι σημερα. Σε παραμυθιασανε και τα χαψες σαν χαιβανι !!!!!!!
    Μαλλον δεν θα το καταλαβεις ποτε ομως γιατι εσυ εχεις το Αλάθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή