Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Π. Παντελίδης: Αποκάλυψε γιατί επέλεξε να γίνει γνωστός μέσω ίντερνετ



Το λόγο για τον οποίο επέλεξε τα social media και δη το youtube για να προβάλλει τα τραγούδια του δεν δίστασε να αποκαλύψει, μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.Για ποιο λόγο λοιπόν ήταν μονίμως κλειδωμένος στο δωμάτιο του με μια κιθάρα, όπως βλέπουμε σε όλα τα βίντεό του, να τραγουδά και να κουνά πέρα δώθε το κεφάλι του; Με ή χωρίς παντόφλες;Ο ίδιος στην συνέντευξη του ήταν αποκαλυπτικός:
"Θεώρησα πως ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄ απευθυνθώ στο κοινό. Δεν μ΄ αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως
πρέπει!" είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το από που αντλεί έμπνευση απάντησε:"Τα τραγούδια μου είναι επηρεασμένα από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου, και άλλοτε άλλων".

Όσο γιατί πιστεύει πως τον αγάπησε ο κόσμος δηλώνει: "Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μαζί μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου