Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών: "Σαν τρελό φορτηγό…."



Παρά την άσχημη γεύση η οποία άφησε ο άδικος αποκλεισμός από το θεσμό του κυπέλλου, η Αναγέννηση Γιαννιτσών συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα με την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας αυτή την φορά εκτός έδρας της Δόξας Δράμας με σκορ 3-2 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λάρισας την Παρασκευή, έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 15 βαθμούς, 2 επάνω από τον δεύτερο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της ομάδας των Γιαννιτσών ο Στεφανίδης ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ οδηγώντας στην κορυφή τόσο την ομάδα του όσο και τον ίδιο στον πίνακα των σκόρερ...

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι παραπάνω από την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία μιας και αυτός ήταν ο αρχικός στόχος της διοίκησης καθώς η λέξη «άνοδος» επίσημα τουλάχιστον είναι απαγορευμένη για τα χείλη της τελευταίας, ωστόσο όμως οι εμφανίσεις της ομάδας σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει στη κορυφή της βαθμολογίας, δίνει την δυνατότητα στους πιο αισιόδοξους να κάνουν όνειρα για το μεγάλο ραντεβού της Αναγέννησης με την ιστορία.
Το σκορ θα ανοίξει από νωρίς στο 14ο λεπτό ο Στεφανίδης για λογαριασμό των φιλοξενουμένων για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και πάλι με τον Στεφανίδη στο 39ο λεπτό σκορ με το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίνοντας έτσι ένα ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα της Πέλλας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Δραμινούν να μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι της διεκδίκησης με τέρμα που πέτυχαν 2 μόλις λεπτά μετά την έναρξη με τον Ταραλίδη. Και ενώ το παιχνίδι έδειξε να ισορροπεί, ο Στεφανίδης ήρθε εκ νέου να δώσει νέο προβάδισμα ασφαλείας πετυχαίνονται και 3ο τέρμα γράφοντας στο 68ο λεπτό το 1-3. Αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς θα μειώσουν και πάλι 4’ μόλις λεπτά αργότερα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Αν και είχαν αρκετό χρόνο οι παίχτες της Δράμας να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάρηση, ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ χαρίζοντας στην Αναγέννηση τους 3 βαθμούς που της επιτρέπουν να απολαμβάνει μόνη της την θέα από την κορυφή της βαθμολογίας. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η Αναγέννηση τελείωσε με 10 παίχτες καθώς στο 92’ είχαμε την αποβολή του Φάμπιο από το παιχνίδι.
Συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας, Σικαλιάς (29’ Στεργιανός), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Κάστσελαν (65’ Πουλάκος), Ταραλίδης, Ιντζόγλου (17’ Ρούσεφ), Σοϊλέδης, Κάπελ, Μπάρος, Θάνος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Τσιάμης, Στεργίδης (93’ Σιδηρόπουλος), Φάμπιο, Ιορδανίδης (84’ Μπαξεβάνος), Στεφανίδης, Ντατίδης, Σκέμπης, Ντε Πάουλα (56’ Καρπαθάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου