Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τι έγραψε ο Τύπος για την νίκη της Αναγέννησης Γιαννιτσών


Εκτός από την κορυφή της βαθμολογίας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά την τελευταία μεγάλη επιτυχία εκτός έδρας, μονοπωλεί και το ενδιαφέρον των μεγάλων αθλητικών και όχι μόνο μέσων της χώρας. Καθώς δεν είναι και λίγο να βρίσκεσαι στην πρώτη θέση της Β’ Εθνικής απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια και με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τι έγραψαν κάποια από τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά site για την νίκη και κατάληψη της πρώτης θέσης της Αναγέννησης:..


gazzetta.gr
Γιαννιτσά και... άντε γεια!
Μία ακόμα τεράστια νίκη πέτυχαν τα Γιαννιτσά που συνεχίζουν την «τρελή» πορεία τους.
Ποιος θα το περίμενε στις αρχές της σεζόν πως σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο βαριές φανέλες όπως το φετινό στην Β' Εθνική, στην πρώτη θέση θα βρίσκονταν τα Γιαννιτσά αφήνοντας πίσω τους όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κόντρα στα ονόματα και τις προβλέψεις θα έπιαναν κορυφή.
Οι ίδιοι φαίνεται πως το πίστεψαν και το έκαναν πραγματικότητα καθώς μετά και το σημερινό διπλό μέσα στην Δράμα με 3-2, εκμεταλλεύτηκαν άριστα το στραβοπάτημα της ΑΕΛ και το ρεπό της Καβάλας και πέρασαν μόνοι πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ήρωας για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Στεφανιδης που πέτυχε ακόμα ένα χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μία νίκη.


Έθνος.gr
Πιο καλή η μοναξιά της κορυφής για τα Γιαννιτσά
Τα Γιαννιτσά συνεχίζουν τη δική τους ποδοσφαιρική... Αναγέννηση και η 7η αγωνιστική τα βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 3-2 στη Δράμα χάρη σε χατ τρικ (το δεύτερο φετινό) του Γιάννη Στεφανίδη, και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία της ΑΕΛ, την Παρασκευή στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή (1-1), κατοικούν πλέον μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



naftemporiki.gr

Έπιασαν κορυφή τα Γιαννιτσά

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα η Αναγέννηση Γιαννιτσών, μετά τη νίκη της στη Δράμα επί της Δόξας με 3-2 και σε συνδυασμό με την προχθεσινή ισοπαλία της Λάρισας στην Πάτρα, με την Παναχαϊκή (1-1).




Onsports.gr

«Διπλό» κορυφής για Γιαννιτσά, 3-2 στη Δράμα!


Στην πρώτη θέση της Football League ανέβηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών η οποία πέρασε νικηφόρα 3-2 από τη Δράμα επικρατώντας της τοπικής Δόξας.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη, η Αναγέννηση Γιαννιτσών εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λάρισας την Παρασκευή με την Παναχαϊκή και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας την τρίτη της συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 3-2 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας.

 

Sentralgoal.gr

Χατ-τρικ τα Γιαννιτσά

Εξακολουθεί να… τρελαίνει κόσμο η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, πέρασε νικηφόρα από την Δράμα, επικρατώντας της Δόξας με 3-2(!) για την 7η αγωνιστική.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των Γιαννιτσών, ο Στεφανίδης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, χαρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό! Πλέον η Αναγέννηση έχει 15 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση (σ.σ. με 13β.) την Λάρισα η οποία την Παρασκευή έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή.


Sport24
Πρωτιά για την Αναγέννηση Γιαννιτσών
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πέρασε από την Δράμα (3-2 την Δόξα) και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής (4/11) η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι "μπλε" πέρασαν από την Δράμα επικρατώντας με 3-2 της Δόξας και είναι στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής.



NovaSport.gr
Με Στεφανίδη στην κορυφή
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του η Αναγέννηση Γιαννιτσών κατάφερε να επικρατήσει 3-2 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος των Γιαννιτσών φιγουράρει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς.

 

newsit.gr 

Με χατ-τρικ του Στεφανίδη έπιασε κορυφή η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Στεφανίδη η Αναγέννηση Γιαννιτσών επικράτησε με 3-2 της Δόξας στη Δράμα και εμπεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λάρισας για να μείνει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου