Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δάνης Τζαμτζής: "Ψηφίζουμε τα μέτρα για το καλό της Ελλάδας"



Σχετικά με την ψήφιση των μέτρων τοποθετήθηκε ο Δάνης Τζαμτζής.Ο Βουλευτής Πέλλας αναφερόμενος στην αντιπολίτευση χαρακτήρισε τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής «παπατζίδες», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι είναι «με το ένα πόδι στην ευρωπαϊκή ένωση και με το άλλο απ’ έξω».Επίσης τόνισε ότι «δεν έχουμε ακούσει ούτε μία πρόταση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το πώς θα βγούμε από την κρίση». Για τα μέτρα δήλωσε: «Τα μέτρα που καλούμαστε να πάρουμε είναι δύσκολα και επώδυνα. Είναι μέτρα που δημιουργούν σε πολλούς συμπολίτες μας σοβαρά προβλήματα. Όμως είναι αναγκαία μέτρα για να μπορέσει...

...η Ελληνική κοινωνία από τα ελλείματα να περάσει στα πλεονάσματα και σταδιακά να περάσει από την ύφεση στην ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα αυτό οριζόντιες περικοπές. Η μη ψήφιση των μέτρων θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία και τις επόμενες γενιές πολλά χρόνια πίσω. Είμαστε στο ναό της Δημοκρατίας όχι μόνο για τα εύκολα, αλλά κυρίως για τα δύσκολα. Εμείς τολμούμε να πράξουμε το σωστό και όχι το πρόσκαιρα αρεστό.

Η αντιπολίτευση λειτουργεί ανεύθυνα και λαϊκίζει. Η ψήφος όλων εμάς που ψηφίζουμε τα μέτρα είναι ψήφος σωτηρίας της χώρας. Ψηφίζουμε τα μέτρα για το καλό της Ελλάδας και για ένα νέο ξεκίνημα της χώρας μας».

2 σχόλια:

  1. Κάνε μας τη χάρη ρε τζαμτζή.Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες ανακοινώσεις εναντίον του μνημονίου;Παλιουποκριτές κωλουτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, εντάξει τότε...αφού το λες εσύ!Για πες μας τώρα και τί δουλειά έκανες πριν γίνεις επαγγελματίας πολιτικός? Για να δω αν θα μπορούσες να καταλάβεις έστω και μια λέξη από αυτά που γράφει το μνημόνιο!Άλλα μάλλον θα βασίστηκες σε αυτά που σου εξήγησαν άλλοι και ουσιαστικά μάλλον θα υιοθέτησες και τις απόψεις αυτών των άλλων!Μόνο μη γυρίσεις ποτέ και μας πεις πως δεν είχες καταλάβει τι ψήφιζες και πως φταίνε άλλοι γιατί έτσι σου τα εξήγησαν!Αν δεν καταλαβαίνεις και βασίζεσαι σ'αυτά που θα σου πουν άλλοι,να μην αναλαμβάνεις τέτοιες ευθύνες!Το κατάλαβες??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή