Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κύριε Δήμαρχε,γιατί τόσο μίσος για την Αναγέννησή μας;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή αναγνώστη μας αναφορικά με την "αδιαφορία" του Δήμου Πέλλας προς την Αναγέννηση.Διαβάστε:
"Αγαπητό Πέλλα Δώθε,θέλω μέσα το τοπικό μας μπλογκ να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου(δικές μου αλλά και πολλών φίλων μου) σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μας.Ξέρω πως ίσως να φαίνεται λίγο "κουλό" για κάποιους πως σε μια τετοια περίοδο κρίσης και φτώχειας,υπάρχουμε και μεις οι κάποιοι άλλοι που ασχολούμαστε με τα ποδοσφαιρικά.Όχι δεν είμαστε ζαμανφουτίστες,απλά αγάπαμε το ποδοσφαιρο και θέλουμε η πόλη μας να προβάλετε μέσα απο αυτό καθώς φέτος οι χαρές που μας δίνει η Αναγέννηση είναι
πρωτόγνωρες όπως και οι νίκες που πετυχαίνει.Δεν μας ενδιαφέρουν τα παραγοντιλικια.Δεν μας νοιάζει ποιος και γιατί είναι πρόεδρος ,ποιος και γιατί φαίνεται.Εμείς θέλουμε η ομάδα της πόλης μας να πηγαίνει καλά.Αυτό όμως απαιτεί τη στήριξη και τη βοήθεια όλων.Όχι μόνο των φιλάθλων που πληρώνουμε κανονικά το εισητήριο μας ,αλλά και των παραγόντων αθλητικών και τοπικών.Προχθές παίξαμε στον Μυλότοπο και με μια αδικη διαιτησία ζήσαμε πίκρα και απογοήτευση.Την Κυριακή θα παίξουμε στην Έδεσσα σε ένα κρίσιμο αγώνα.Χάνουμε την έδρα μας γιατί το δημοτικό στάδιο που θα έπρεπε να ταν έτοιμο το καλοκαίρι ,επισκευάζεται τώρα με καθυστέρηση μηνών.Τα οικονομικά της ομάδας δεν πάνε καλά και ένας απο τους πολλούς λόγους είναι και η μη συμμετοχή του Δήμοου σε κάποια λογική βάση.Ξέρουμε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για το Δήμο.Αλλά απο την άλλη αυτή την αδιαφορία που μοιάζει με μίσος εμείς δεν την καταλαβαίνουμε.Σας το επαναλαμβάνω πως δε μας απασχολούν τα προσωπικά κανενός Καραογλανίδη και κανενός Δεληορίδη με τον Δήμαρχο.Εμείς βλέπουμε πως φέτος που η ομάδα δείχνει ένα άλλο ελπιδοφόρο πρόσωπο ,φέτος που ξεχωρίζουμε και πάμε καλά ,δυστυχώς δεν έχουμε καμιά βοήθεια από τον Δήμαρχο και τον Δήμο.Μακάρι να κάνουμε λάθος.Μακάρι να γίνονται πράγματα που εμείς οι οπαδοί δεν τα βλέπουμε.Όμως σας παρακαλώ να βοηθήσετε και σεις ως τοπικό μπλογκ μεταφέροντας τους δικούς μας προβληματισμούς στον κύριο Στάμκο.Ευχαριστώ για την φιλοξενία."

6 σχόλια:

  1. εδω ο κοσμος καιγεται δεν εχουμε να φαμε και θα ασχοληθουμε με την αναγεννηση αντε ρε καντε καμια δουλεια αυτοι που θελουν σε τετοιες εποχεσ να κανουν τουσ μαγκεσ ασ τουσ κανουν με τα δικα μας λεφτα δεν θα γινετε μαγκεσ και τα λεφτα του δημου ειναι ολωνων και δεν πρεπει να πεταγοντια στα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μάθει φίλε μου να σέβομαι και να δέχοαμι την άποψη του καθενός. Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι όλα όσα λες είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Ο αθλητισμος ειναι σκουπιδι; Το ποδοσφαιρο, το λαοφιλεστερο αθλημα, ειναι σκουπιδι; Η προβολη της πολης μας δεν σε ενδιαφερει; Χιλιαδες κοσμος της πολης μας εκφραζεται μεσα στο γηπεδο. Και αν λαβεις υποψιν το στοιχειο του τοπικισμου, την περηφανια που νιωθουμε τωρα που η ομαδα τραβαει τα βλεματα ολης της χωρας, θα επρεπε να μιλας πιο προσεκτικα. Και ισα-ισα τωρα που τα κοινωνικα προβληματα ειναι τεραστια, τωρα ειναι που χρειαζομαστε περισσοτερο κοινωνικες εκδηλωσεις που προσφερουν ψυχαγωγια.
    Μην αφηνετε την θλιψη να κυριαρχει στη ζωης σας και να απαξιωνετε τα παντα.
    Ο Δημος πρεπει να στηριξει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ και χωρις υπερβολες φυσικα, την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πόλη μας φίλε την προβάλει ο Χατζηδημου που πήρε το πρώτο βραβείο!Τον τόπο μας τον προβάλει φυσικα και ο αθλητισμός,φυσικά τον προβάλει κ η Αναγέννηση,αλλα όχι φυσικά με τύπους σαν τον Καραογλανιδη στο τιμόνι.Αυτοί δε χαλάνε μονο την αισθητική της ομάδας,τη διαλυουν.Αυτοί κ άλλοι 5σαν αυτους τους αγροικους που ήταν προχθές στη γενική συνέλευση.Α και μια που το θυμήθηκα ας πει κάποιος στον Παπανικολάου να μην χυνει τόσο δάκρυ για την ομάδα.Μας έπεισε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά φίλε και τιμά την πόλη μας και ο νεαρός Χατζηδήμου για την έκθεση που βραβεύθηκε. Άλλο ο Αθλητισμός όμως και άλλο ο πολιτισμός. Εκτός αν νομίζεις ότι αθλητισμός είναι μόνο η κωπηλασία. όσο για τον Παπανικολάου, δεν σε παίρνει να μιλάς, ειδικά στο θέμα της Αναγέννησης. εκτός αν δεν είσαι απο τα Γιαννιτσά, αλλά από την Αξό και δεν ήρθες ποτε στην πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gianitsara zoi moy mono anagennhsh re parte to xampari

    ΑπάντησηΔιαγραφή