Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σε Έδεσσα και Ηράκλειο τα «φώτα» στη Football League



Στο Δημοτικό Στάδιο της Εδεσσας, όπου η πρωτοπόρος Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου, και στον αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Καβάλα, την ίδια ημέρα, στο Παγκρήτιο, στρέφονται τα βλέμματα στην 8η αγωνιστική της Football League.
Το «κυρίως πιάτο» της 8ης στροφής διεξάγεται την Κυριακή, με επτά ακόμη άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, επιδιώκοντας να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, ενώ τον ίδιο στόχο έχει τόσο η Λάρισα, που φιλοξενεί τον Θρασύβουλο, όσο και η Νίκη Βόλου, η οποία αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Φωκικό...

Από κει και πέρα, η Καλλονή δοκιμάζεται στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ η Καλλιθέα υποδέχεται την Παναχαϊκή, στοχεύοντας στο «τρίποντο» που θα την ανεβάσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Την 3η του φετινή νίκη αναζητά την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός, ο οποίος φιλοξενείται από την ουραγό της βαθμολογίας Αναγέννηση Επανομής. Το πρόγραμμα της Κυριακής συμπληρώνει το παιχνίδι Πιερικός-Δόξα Δράμας, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηρακλή.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Πιερικός - Δόξα Δράμας (15:00)
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Αναγέννηση Επανομής - Παναιτωλικός (15:00)
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλονή (15:00)
Πανσερραϊκός - Εθνικός Γαζώρου (15:00)
Καλλιθέα - Παναχαϊκή  (15:00)
Λάρισα - Θρασύβουλος (15:00)
Νίκη Βόλου - Φωκικός (15:00)
Εργοτέλης - Καβάλα (16:30)

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου
Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής

Πηγή  ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου