Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ



Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π..
- Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 7.00 το απόγευμα, οι φίλοι της «Δώρας» εξορμούν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και γεμίζουν με κόκκινες μαρκαδορένιες σταγόνες, τις παλάμες μικρών και μεγάλων και κάνουν την γιορτή τους στην εξέδρα. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Δώρα» του 9ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών...

-Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, οι εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης «απλώνονται» μέσα στα Γιαννιτσά και -πιο συγκεκριμένα- συνεχίζονται επί της οδού Χατζηδημητρίου. Στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει φωταγώγηση σε όλο το μήκος της συγκεκριμένης εμπορικής οδού και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί με χορευτικά τμήματα συλλόγων, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χατζοπούλου.
- Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  2012, στις 6.00 το απόγευμα, οι επισκέπτες της Παραμυθούπολης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών μια μοναδική χορωδιακή πανδαισία, με μια παράσταση από χορωδίες του δήμου Πέλλας αλλά και της Θεσσαλονίκης.  Θα συμμετέχουν οι χορωδίες:
- Παιδική Χορωδία 5ου Δημ. Σχολείου Γιαννιτσών «Πηνελόπη Δέλτα»,
- Μικτή Χορωδία «Ορφέας» Θεσσαλονίκης,
- Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Μεγ. Αλεξάνδρου,
- Παιδική Χορωδία 3ου «Αγαθοβούλειου» Δημ. Σχολείου Γιαννιτσών
- Παιδική Χορωδία 2ου Δημ. Σχολείου Γιαννιτσών.
Υπενθυμίζουμε ότι από 1 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι 6 Ιανουαρίου 2013 και για 37 ημέρες, ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώνονται και φιλοξενούν ένα παραμυθένιο χωριό, όπου μπορούν όλοι να πλάσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους στο σπίτι του Αι Βασίλη και να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια, σε παιχνίδια με δράση κ.α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου