Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Με λαμπρότητα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Γιαννιτσά



Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, από το δήμο Πέλλας, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Γιαννιτσών (Γκόνου Γιώτα), προσδίδοντας έτσι στην πόλη την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.
Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η πλατεία Γκόνου Γιώτα...


Το γιορτινό κλίμα που επικράτησε στην πλατεία μεταφέρθηκε αμέσως μετά στην οδό Χατζηδημητρίου, όπου στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χατζοπούλου, ξεκίνησαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων από συλλόγους του δήμου Πέλλας.

Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους πολίτες και στις οικογένειές τους «χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».


2 σχόλια:

  1. Ωρε Στάμκο! πως κατάντησες! Να απευθύνεσαι στους Γεωργιανούς και Καυκάσιους! Αν αυτοί σε ψηφίσουν μπορεί και να υπάρξει πιθανότητα να γίνεις σύμβουλος αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα ωραιος ο φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή