Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα Χριστούγεννα στο Παλαίφυτο.

Και το παραμύθι των Χριστουγέννων ξεκίνησε στο Παλαίφυτο. Μία διαφορετική νότα στην καθημερινότητα των μικρών φίλων του χωριού δόθηκε από τον Πόλιτιστικό Σύλλογο «Πυρσός» Παλαιφύτου. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η αίθουσα  του συλλόγου γέμισε με παιδικές φωνές και με πολύ Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Εκεί υπήρχε ο χώρος του Άγιου Βασίλη όπου όλα τα παιδάκια πήγαιναν για να βγουν μαζί του φωτογραφίες καθώς και ένα τραπέζι στο οποίο πάνω ήταν το μεγάλο κιβώτιο με τα γράμματα που έγραψαν τα παιδιά για να το πάρει ο Άγιος μαζί του στο ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο...

Το κάθε παιδάκι είχε φέρει μαζί του το στολιδάκι του ή κάποιο παιχνιδάκι του για να βάλει και αυτό την δική του μικρή πινελιά στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά και τους γονείς μιάς και τα παιχνίδια που μαζέψαμε ήταν πάρα πολλά και όλα αυτά θα πάνε σε παιδία που δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν. 
Μόλις όλα τα στολίδια πήραν την θέση τους, τι άλλο έμενε να γίνει η κλήρωση για το ποιος θα βάλει το αστέρι και για το ποιος θα ανάψει το δέντρο. Μόλις μπήκε και η τελευταία πινελιά σε αυτόν τον χριστουγεννιάτικο καμβά όλοι μαζί τραγουδήσαμε το «ο έλατο»

Λίγο πριν το τέλος της γιορτής όλοι μας μικροί και μεγάλοι μαζευτήκαμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου και παρακολουθήσαμε μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη ταινία.
Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός» Παλαιφύτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου