Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Γ.Καρασμάνης «Να συνεχίσει τη λειτουργία του το Αστυνομικό Τμήμα της Κ.Βρύσης»



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε υπόψη του Υπουργού Δημοσίας Τάξης Υπόμνημα διαμαρτυρίας του τοπικού τύπου της Κρύας Βρύσης, σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης.
Όπως επισημαίνεται στο Υπόμνημα, η φημολογία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και αναβρασμό στην τοπική κοινωνία διότι το Αστυνομικό Τμήμα της Κρύας Βρύσης λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια παρέχοντας στους πολίτες υπηρεσίες ασφάλειας, σε μια περιοχή μάλιστα όπου ζει ένας μεγάλος αριθμός αλλοδαπών...

Ο Γιώργος Καρασμάνης, όπως ακριβώς έπραξε και στο παρελθόν συμβάλλοντας ( με τις υπ’ αριθ. 808/5-08-2010 και 12400/2-03-2011 ερωτήσεις του, καθώς και τις από 16-02-2011 και 01-03-2011 αναφορές του ) στην αποτροπή  του ενδεχόμενου  κατάργησης του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος, έτσι και σήμερα, καταθέτοντας υπόψη του σημερινού Υπουργού το προαναφερθέν Υπόμνημα, ζητά, όχι απλά τη συνέχιση της λειτουργίας του, αλλά και την άμεση ενίσχυσή του προκειμένου  να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για την αποτροπή φαινομένων εγκληματικότητας και παραβατικότητας, ώστε όλοι οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής να νιώθουν ασφαλείς. Επιπλέον, ο Βουλευτής με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση επισημαίνει και το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου