Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών στην Πέλλα



Τα προγράμματα κατάρτισης για τους νέους αγρότες, που υλοποιούνται από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας συγχρηματοδοτούνται  από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και υλοποιούνται στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης για τους νέους αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Έτσι, στις 7,8 και 10 Δεκεμβρίου η επιχείρηση διαλογής, συσκευασίας και εμπορίας φρούτων και λαχανικών Κατσιαμάκας Α.Β.Ε.Ε. άνοιξε τις πόρτες για να υποδεχθεί και να ενημερώσει τους νέους αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα...

Οι  εβδομήντα πέντε νέοι αγρότες που συμμετέχουν στα προγράμματα κατάρτισης είχαν την ευκαιρία  να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για  τις διαδικασίες διαλογής-τυποποίησης και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.
Τα τρία  προγράμματα με θέμα: «Φυτική Παραγωγή – Δενδρώδεις Καλλιέργειες» ξεκίνησαν στις 19-11-2012 και θα ολοκληρωθούν στις 19-12-2012. Η διάρκειά τους είναι 150 ώρες  και οι νέοι αγρότες παράλληλα με τα θεωρητικά μαθήματα, συμμετέχουν και σε εκπαιδευτικές επισκέψεις.
Τα τμήματα των νέων Αγροτών συνοδεύονταν από τον προϊστάμενο γεωπόνο του Κέντρου «Δήμητρα» Σκύδρας κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ καθώς και από τον υπεύθυνο για την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης γεωπόνο του ΕΛ.Γ.Ο «Δήμητρα» Σκύδρας κ. Θεοχαρόπουλο Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου