Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών παρουσίασε έργα από γυναίκες-καλλιτέχνες του τόπου μας



Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ο.Γ.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη συμμετοχή γυναικών- αλλά και ανδρών – εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες της περιοχής των Γιαννιτσών με θέμα : «Η ΟΓΕ συναντά τις γυναίκες-καλλιτέχνες του τόπου μας».
      Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών ( Αίθουσα Υπολογιστών ) και τα μέλη της Ο.Γ.Ε. παρουσίασαν διάφορα δημιουργήματά τους ( πίνακες ζωγραφικής, λογοτεχνικά βιβλία,  φωτογραφίες, κεντήματα, κλπ.) στους επισκέπτες της εκδήλωσης...

       Παράλληλα έγιναν σύντομες παρουσιάσεις για τη παρουσία & δράση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας από το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Γ.Ε. Παρασκευοπούλου Ευγενία, για τις δραστηριότητες της νεοσύστατης Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών από την εκπρόσωπό της Ευσταθιάδου Αγγέλα, ενώ για τη πολύπλευρη προσωπικότητα της γυναίκας μίλησε από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών η Παυλίδου Κάκια.
        Το συντονισμό της συζήτησης είχε η Χατζηβασιλειάδου Αριστέα, ενώ την εκδήλωση «έντυσε μουσικά» με την κιθάρα της η Θεοδωρίδου Δέσποινα.  
        Προσφέρθηκε στο τέλος «μπουφές» από τις ίδιες τις γυναίκες-μέλη της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών, δίνοντας την ευκαιρία καλύτερης αλληλογνωριμίας & συζήτησης για τα ιδιαίτερα γυναικεία προβλήματα, αλλά και τα συνολικά προβλήματα των λαϊκών οικογενειών, που στις πλάτες τους φορτώνονται για μια ακόμη φορά οι συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης 

  Διάφορα έργα τους παρουσίασαν ( αλφαβητικά ) οι :

Δαϊκοπούλου Μαίρη, Δημητριάδου Γεωργία, Ευσταθιάδου Αγγέλα, Ιωακειμίδου Σοφία, Μπρατάκη Βάσω, Παυλίδου Κάκια, Τσόμπη Σοφία, Ποζατζίδου Τασούλα, Χαρμάνα Ελένη, Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα & Χριστάκη Φανή.


                                                     Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ο.Γ.Ε.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου