Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την οριστική έκπτωση του πρώην Περιφερειάρχη Παναγώτη Ψωμιάδη



Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ» δέχθηκε με χαρά την είδηση της έκπτωσης του Π. Ψωμιάδη από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Η συγκεκριμένη αμετάκλητη δικαστική απόφαση έτυχε μάλιστα να δημοσιευτεί την ίδια εβδομάδα που μας γνωστοποιήθηκε η απόρριψη της έγκλησης που είχε καταθέσει ο Π. Ψωμιάδης και οι Αντιπεριφερειάρχες της παράταξής του εναντίον του επικεφαλής της κίνησής μας Γιάννη Κούτρα. Τότε, επιδόθηκαν σε τραμπουκισμούς και ήθελαν να σύρουν στα δικαστήρια τον Γ. Κούτρα...
επειδή τόλμησε να αναφερθεί στο πανθομολογούμενο γεγονός ότι η παράταξη της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά ενός συστήματος που καταρρέει. Τώρα, τα στελέχη της παράταξής του μαλώνουν σαν κοράκια για τη διαδοχή του.

            Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ» αποχαιρετά με ευχαρίστηση τον Π. Ψωμιάδη, τον μόνο Περιφερειάρχη που τόλμησε να δηλώσει ότι «η Χρυσή Αυγή είναι αδερφό κόμμα». Γνωρίζουμε όμως ότι η πολιτική που ακολούθησε, πέρα από το ποινικό μέρος της που απ’ ό,τι φαίνεται θα τροφοδοτήσει τα δικαστήρια για πολύ καιρό ακόμα, θα συνεχιστεί χωρίς διαφοροποιήσεις από τον όποιο διάδοχό του. Πρόκειται για την πολιτική της υποταγής στις επιταγές των Μνημονίων, της τήρησης κατά γράμμα όλων των κυβερνητικών επιλογών που διαλύουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και των περικοπών κάθε κοινωνικής παροχής. Στον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής θα συνεχίσει να βαδίζει η κίνησή μας, μαζί με τους εργαζόμενους στους Δήμους και τις Περιφέρειες που απεργούν και διαδηλώνουν ενάντια στις απολύσεις του τρίτου Μνημονίου, με τους κατοίκους της Χαλκιδικής που ξεσηκώνονται στις Σκουριές, με τους πολίτες της Ευκαρπίας που παλεύουν ενάντια στην κατασκευή του ΣΜΑ, με όλο τον κόσμο που εξεγείρεται ενάντια στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, την τρόικα και τους τοποτηρητές τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου