Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οδικά έργα ζητούν οι επιχειρηματίες της Πέλλας



Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις εμπορικές μεταφορές

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την δημιουργία δύο παρακάμψεων στη Χαλκηδόνα και τα Γιαννιτσά επί της οδού Θεσσαλονίκης Χαλκηδόνας, Γιαννιτσών, Έδεσσας και ορίων του νομού Φλώρινας ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα οι επιχειρηματίες της περιοχής της Πέλλας σε συνάντηση που είχαν μαζί του στο επιμελητήριο...


Παράλληλα υπογράμμισαν την ανάγκη λειτουργίας του δημοπρατηρίου προϊόντων στη Σκύδρα, αξιοποίησης του στρατιωτικού αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας ώστε να γίνει εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο, προώθησης του διεθνούς διαγωνισμού για την επένδυση στο χιονοδρομικό κέντρο και συμμετοχής τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τα αιτήματα αυτά έχουν μεγάλη σημασία για τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής που ασχολείται με την αγροτική παραγωγή και η δράση του έχει κυρίως εξαγωγικό χαρακτήρα.
newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. Ζήτησαν να επιστραφούν στην Πέλλα τα 120 εκ. που τα πήρε ο Ζορό και η παρέα του; Αν δεν τα ζήτησαν ζουν στο δικό τους παραμυθένιο κόσμο.
    Κάναμε τη σύσκεψη για νάχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή