Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Οι ελλείψεις οδήγησαν σε βαριά ήττα την Αναγέννηση από τον Πιερικό



Παρά την λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 18άδα καθώς ο χρόνος για να εντάξει τα νέα του αποκτήματα δεν ήταν επαρκές και έτσι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Κατερίνη αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό με τεράστιες ελλείψεις.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Φυσιολογικά θα λέγαμε γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-0 καθώς από πολύ νωρίς και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 με αυτογκόλ του Χατζόγλου στο 14’ και με γκολ του Μαρτίν 3 λεπτά αργότερα στο 17’ αφού προηγουμένος ο Λαμπάκης είχε καταφέρει να αποκρούσει σε πρώτο χρόνο το κοντινό πλασέ του Ελευθεριάδη.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το 3-0 θα κάνει ο Μανίκας στο 55’, και ο ίδιος παίχτης 3 λεπτά αργότερα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας και το τελικό 4-0. Σημαντική ευκαιρία για την Αναγέννηση να πετύχει το γκολ της τιμής όταν από πολύ κοντά ο Κυριακίδης μετά από πάσα του Καρπαθάκη, ο πρώτος δεν θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Διαιτητές
:
Καρδολέμης, Τζαφόπουλος, Πολυχρονίδης, (Συνδ. Πειραιά), 4ος Καραντώνης (Ημαθείας)

Συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πιερικός: (Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Dongic, Αποστολίδης (75’ Νίκου), Martin, Belosevic (38’ Λαζαρίδης), Ελευθεριάδης, Μανίκας (61’ Κόϊς), Καραγκούνης, Machado, Ίτσιος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: (Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Χατζόγλου, Σκέμπης, Χαρμάνας (66’ Κυριακίδης), Σπαθάρας, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου