Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μεταφέρει χρήματα



Ένα πρωτοφανές εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτη μέσα στο κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Κριεζώτου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 47χρονος φύλακας της εταιρείας Security «Πυρσός», είχε αναλάβει να κατεβάσει χρήματα με ένα καρότσι στο κεντρικό Ταμείο της τράπεζας. Στο τρίτο κατά σειρά «δρομολόγιο», με το που έκλεισε η πόρτα του ασανσέρ ο υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης σφηνώθηκε στο τοίχωμα και η άκρη του σιδερένιου καροτσιού τον πίεσε αφόρητα στο ύψος του στήθους και του λαιμού, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία!


Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα, «ήταν τόση η σφοδρότητα του εγκλωβισμού και της πίεσης, ώστε οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν κι ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό του άτυχου συναδέλφου, προσπάθησαν για πολλή ώρα για να το καταφέρουν».

«Το τραγικό δυστύχημα συγκλονίζει τους εργαζόμενους στο χώρο και το κτίριο, όπως, φυσικά και όλους τους εργαζόμενους στην ΑΤΕ, που θλιβόμαστε βαθιά, για τον, εντελώς άδικο χαμό, ενός συναδέλφους μας!», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της ΑΤΕ.
ProtoThema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου