Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Φουλ για νίκη η Αναγέννηση την Κυριακή με Ηρακλή




Θα σπρώξουν την ομάδα για την νίκη

Πολλές μεταγραφές , έστω και καθυστερημένα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών , που μετά από μεγάλη προσπάθεια φίλων της ομάδας κατάφερε και πήρε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή την Παρασκευή αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, ενώ στην διάθεση του Τζιφόπουλου θα είναι οι νεοαποκτηθέντες, Καπνίδης, Σαμαρόπουλος, Ζαγοριανός, Βλαχόπουλος, Σκαθαρούδης, Χατζηλιάδης και Καμπάνης ενώ θα λείψουν  ο στρατευμένος Σαπανίδης, ο  Αρβανιτόπουλος και Καραογλανίδης τραυματίες...

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Μεξικανό μέσο που ενδέχεται να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βέροια, αλλά και το θέμα του Λόρενς Κέρι, για τον οποίο υπήρξε καταγγελία από τα Χανιά, αλλά στα Γιαννιτσά ξεκαθαρίζουν ότι έκαναν γνωστή τη συμφωνία μαζί του μετά από διαβεβαίωση του ατζέντη του ότι μπορούσε να μείνει ελεύθερος βάσει όρων συμβολαίου, αν είχε πρόταση από ομάδα παραπάνω κατηγορίας.
Επίσης αποκτήθηκαν χθες το βράδυ και 2 αξιόλογα ταλέντα της περιοχής οι Καραδήμος από Γαλατάδες πρώτος σκόρερ της ομάδας που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία, και ο Λυσιτσας που είναι από τον Π. Μυλότοπο και αγωνίστηκε σε Γαλατάδες, Σκύδρα κ.α.
Στις αποχωρίσεις τώρα, πρόταση φαίνεται να έχει η ομάδα για τον Σκέμπη από ομάδα Α’ εθνικής και λογικά θα παραχωρηθεί.
Επίσης η Αναγέννηση καλοβλέπει νεαρούς παίκτες από την ομάδα νέων (μικτή Πέλλας) που ξεχώρισαν όπως είναι ο Αργυρόπουλος κ.α.
 Τέλος, η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Λάκη Ποζατζίδη, για την προσπάθεια που κατέβαλε για την επίλυση των προβλημάτων  στην έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών.

Matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου