Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αλήθεια που κρύφτηκαν τώρα όλοι οι αγροτοπατέρες;

Λάβαμε από φίλο αναγνώστη επιστολή και τη δημοσιεύουμε.
"Θέλω να πω κάποια πράγματα όπως τα καταλαβαίνω και συγχωρέστε με για το ύφος μου.Μου είπε ένας  καλός φίλος πως χθες στα δελτία ειδήσεων, όπου υπήρχαν όλα τα  μπλόκα των αγροτών ανα την Ελλάδα, παρατήρησε πως απουσίαζε αυτό της Πέλλας.Η απορία του δεν κράτησε για πολύ ώρα καθώς μόνος του παραδεχτηκε πως οι αγροτοπατέρες μας (Χατζηαντωνίου,Παπαδόπουλος και σία) έπνιξαν την "αγωνιστική" τους διάθεση , μέσα στις αναπαυτικές δερμάτινες καρέκλες των κυβερνητικών θέσεων που ανέλαβαν."Όλα έχουν μια τιμή" μονολόγησε και άρχισε να μου εξιστορεί εκείνες τις ημέρες του "αγώνα" που οι λαλίστατοι αργόμισθοι αγροτοπατέρες κουνούσαν τα λάβαρα της μάχης και του ξεσηκωμού.Και που ναι τώρα οι δήθεν αγωνιστές;Γιατί κρύβονται και λουφάζουν την στιγμή που ο κόσμος της αγροτιάς δέχεται απανωτά πλήγματα χωρίς προηγούμενο;Γίνανε όλοι τους τώρα ρεαλιστές ξαφνικά και ζητούν από τον κόσμο να
σωπάσει;Και γιατί ρε "αγωνιστές" του προσωπικού βολέματος δεν μας τα λέγατε από τότε;Γιατί κοροιδεύατε τον κόσμο;Μήπως για να ξεπουλήσετε τα πάντα για μια έμμισθη θέση;Μήπως για να γίνεται αρεστοί σε κομματικές ηγεσίες; Αλλά έτσι είναι.Αφού φορτώσατε τον κόσμο με εννοχικά σύνδρομα πως όλοι φταίμε ,όλοι τα φάγαμε τώρα κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο."
Ευχαριστώ.

2 σχόλια:

  1. Αδικείς τον Παπαδόπουλο. Εδώ και μια βδομάδα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ψάξτο. Γιατί αλλιώς θα υπήρχε μπλόκο στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Παπαδόπουλο μακάρι ο άνθρωπος να είναι γερός και να επιστρέψει γρήγορα στην οικογένειά του αν όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά επί του θέματος ας μας μιλήσει ο Καρασμάνης στου οποίου τις πλάτες επάνω μεγαλουργούσε στα χρόνια των παχέων αγελάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή