Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών στον Ν.Ο.Γιαννιτσών



Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των αθλητών και των οικείων τους, οι βουλευτές του νομού Πέλλας κ.κ. Καρασμάνης Γεώργιος, Σταμενίτης Διονύσης, Τζαμτζής Ιορδάνης και η κ. Τζάκρη Θεοδώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, ο Δήμαρχος Πέλλας κ, Στάμκος Γρηγόρης, οι Αντιδήμαρχοι Μεγ. Αλεξάνδρου και Αθλητισμού Στέφανος Τοπάλογλου, Γιαννιτσών Γιώργος Τόσιος...

Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Ανδρεάδης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, και πολλά μέλη του Ομίλου. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες της κωπηλασίας και του καγιάκ, που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τους απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος από την Αντιδημαρχία αθλητισμού Πέλλας.


Οι αθλητές οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι οι εξής:

Καγιάκ
Στέφανος Καπάκογλου, 2η θέση στα 1000μ Κ1 σπριντ αρχ παίδων και 3η θέση στα 200μ Κ1 σπριντ αρχ. παίδων
Μαρία Σταμπόλκου, 3η θέση στα 500μ Κ1 σπριντ  αρχ. κορασίδων

Κωπηλασία
Μακρίδης Κων/νος-Νικόλαος, 3η θέση στο σκιφ παίδων
Σταυρακάκη Μαρία, 3η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων
Σταυρακάκη Κατερίνα, 3η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων
Μπαλλή Κατερίνα, 3η θέση στην τετράκωπο κορασίδων
Θωμαΐδου Ράνια, 3η θέση στην τετράκωπο κορασίδων
Μαρκοπούλου Βαΐτσα, 3η θέση στην τετράκωπο κορασίδων
Δανάη Σάλλη, 3η θέση στην τετράκωπο κορασίδων

Επίσης βραβεύτηκε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος ως ο αθλητής με την καλύτερη σχολική επίδοση για το έτος 2012.

Τιμώμενο πρόσωπο, εκτός φυσικά των αθλητών του Ομίλου, ήταν ο Γιάννης Κουρκουρίκης, πρώην αθλητής του Ν.Ο.Γ. και νυν του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στον οποίο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Γ. κ. Θωμαΐδη Νικόλαο και τον Ε. Γραμματέα, κ. Νομίδη Θέμη, για την πολυετή προσφορά του στον Ν.Ο.Γ. και γενικότερα στην κωπηλασία. Μετά την Εκδήλωση ο Γιάννης Κουρκουρίκης είχε μια σύντομη αλλά πολύ συγκινητική συνάντηση με τους Αθλητές στα Γραφεία της Διοίκησης του Ομίλου στην οποία το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο όταν ο Γιάννης είδε στον τοίχο το 1ο Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εξιστόρησε στους τωρινούς Αθλητές την στιγμή εκείνη.










2 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΔΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2013,ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΤΟΥ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΙΑ ΔΕ ΛΕΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Δ.Σ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή