Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πυρ και μανία οι Εδεσσαίοι με βουλευτή. Τους κορόιδεψε λένε.



     Οργή και αγανάκτηση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη πόλη των καταρρακτών, μετά την ανακοίνωση της  οριστικής απομάκρυνσης του τμήματος ΑΕΙ που φιλοξενεί η όμορφη, πλην όμως εδώ και καιρό μαραζωμένη, Έδεσσα. Τα πυρά των αρχών και πολιτών στρέφονται κατά πάντων. Θεωρούν πως κανείς από τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές δεν έπραξε το παραμικρό για να συνεχιστεί η λειτουργία του  τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ,που φέτος συμπληρώνει το τέταρτο χρόνο ζωής.
   Τα πυρά  των Εδεσσαίων στρέφονται ιδιαίτερα όμως εναντίον συγκεκριμένου βουλευτή κάνοντας λόγο για ξεκάθαρο πολιτικό εμπαιγμό και κοροϊδία. Υπογραμμίζουν πως την τελευταία περίοδο ο συγκεκριμένος βουλευτής επικαλούμενος διαρκώς την προσωπική σχέση του με τον Πρωθυπουργό αλλά και για το γεγονός πως η σύζυγός του ήταν.....
γραμματέας του σημερινού Υπουργού Παιδείας, το θέμα της απομάκρυνσης είχε λυθεί. «Κοιμηθείτε ήσυχοι το τμήμα δεν πρόκειται να φύγει» τους διαβεβαίωνε με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν σίγουρο πως ο βουλευτής είχε «καθαρίσει» την υπόθεση. Για να τους πείσει μάλιστα ακόμη περισσότερο τους υπογράμμιζε με ξεχωριστό πολιτικάντικο ύφος: « Το θέμα το έχω τελειώσει προσωπικά. Μπορεί να είμαι από τα Γιαννιτσά, αλλά νιώθω ως Εδεσσαίος. Δείτε ,τους έλεγε, μέχρι  και στο λογαριασμό μου στο face book , έχω φωτογραφία μόνο το Βαρώσι.Ούτε καν τα Γιαννιτσά!!!».
   Τέτοια απίθανα και χαριτωμένα τους έλεγε, μας καταγγέλλει φίλος εδεσσαίος, ώσπου τελικά «έσκασε» το κανόνι της απομάκρυνσης και όλοι τους από χθες  ψάχνουν εναγωνίως να του «πουν δυο λογάκια» .Το θέμα της απομάκρυνσης πέρα από την προσωπική εμπλοκή ενός συγκεκριμένου βουλευτή, τείνει να λάβει και πολιτικές διαστάσεις καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελίες τόσο κατά της ΝΔ όσο και κατά του ΠΑΣΟΚ.

  ΚαΠέλλα Ξυστίνα

25 σχόλια:

  1. Το φτύσιμο δε θα το φάει μόνο απο τους Εδεσσαίους αλλά και απο τον υπόλοιπο νομό ο συγκεκριμένος σωτήρας.Εδω στα Γιαννιτσά να δείτε τι λέει αυτός και τα εξαπτέρυγά του.Αλλά έτσι είναι τέτοιοι που μαστε τέτοια νούμερα μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΟΝΙΟ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑ@#$ΚΙΑ ΣΟΥ..... ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος, κάπου, κάποτε ΕΙΠΕ. Αυτο θα πει ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια ειναι ιδιος και χειροτερος με τους παλιους.Εγωω,,,,,οι γνωριμιες μου......τα κονέ μου.....όλο τέτοια λανσαρει και αυτος και οι του γραφειου του.Ο αδερφός μου που το στηριξε έφαγε χοντρο παραμυθιασμα για ενα θεμα που τελικα λυθηκε μονο του.Θα φαει χοντρο κράξιμο και εδω στην Αριδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας φίλος από την Έδεσσα1 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:07 μ.μ.

      Κάθε φορά που βουλευτές ή δήμαρχοι κάνουν παπαριές, επικαλούνται εχθρούς,συνομωσίες,συκοφαντίες.Τα ίδια έλεγε και ο Τσοχατζο αλλα τελικά πήγε στο κελί 33.Ο σταμενιτης και ο καθε σταμενιτης που εμφανιστηκε ως γνησιο παιδι του κομματικού και οχι του κοινωνικού σωλήνα ειναι εντελως αναξιοπιστος.Και κεφαλαία να γράφει το γραφείο του δε λέει τίποτα.Εξάλλου ο ιδιος και συν αυτω προωθούσαν την εικόνα ενος πολιτικού που μπορεί να καταφέρει πολλά εξαιτίας αυτής καθ'αυτής της σχέσης του με τον Πρωθυπουργό.Τώρα που αποδεικνύεται πόσο φούσκα είναι ας πάψει να κλαψουρίζει για δήθεν επιθέσεις σε βάρος του.Τα πράγματα γυρίζουν μπούμεραγκ σε αυτόν γιατί ο ίδιος επέλεξε να καλλιεργήσει την εικόνα του αποτελεσματικού συνομιλητή της εξουσίας.

      Διαγραφή
    2. Καλά Διονύση σε φοβόμαστε, ηρέμησε.....

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 1, 100 Ή 1000…. ΠΑΝΤΩς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑς ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ (Η ΜΑΛΛΟΝ 3 ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ), ΤΟΤΕ ΕΣΥ 6:54 ΨΑΡΩΣΕς ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Η γελοιοτητα δεν εχει τελος σ'αυτον τον τοπο! Ελα εδω στα Γιαννιτσα να σου εξηγησουμε ποσα «μοναδικα» ατομα διαβαζουμε και σχολιαζουμε τις μπουρδες που λες! Δεν εχεις ιδεα ουτε ποσοι ουτε ποιοι ειμαστε!!!!

      Διαγραφή
  7. Το σύστημα λειτουργησε για την εκλογή του.Αυτό το σύστημα όταν καταρρεύσει θα τον πάρει μαζί του όπως τον έφερε.Ο ίδιος παραμένει ένας ξερόλας,αγοραφοβικός,κομπλεξαρισμένος τύπος που απο μαθητής ακομα κρυβόταν πισω απο τις πλάτες άλλων.Μια ζωή στο παρασκήνιο και στην ίντριγγα.Μια ζωή στα κρυφά και στα στημενα.Τωρα που βγηκε στο φως αντιδρά όταν του την λενε.Ετσι ειναι αυτοι οι τυποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννα Π. από Έδεσσα1 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:36 μ.μ.

    Όταν ο κ.Σταμενίτης έστελνε εκείνη την επιστολή στον υπουργό (και στα ΜΜΕ) με την οποία δήλωνε αντίθετος στην κατάργηση του τμήματος εδώ στην Έδεσσα επικαλούμενος τα αντικειμενικά κριτήρια που οδήγησαν στην ίδρυσή του και πως μια ενδεχόμενη κατάργησή του θα επέφερε μεγάλη οικονομική ζημιά σε όλη την περιοχή, σαν στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού (έτσι έγραφαν όλες οι εφημερίδες εθνικής εμβέλεια στην προεκλογική περίοδο), δεν γνώριζε ότι τελικά η απόφαση για να κλείσει είχε ήδη παρθεί; Την ερώτηση την έκανε έτσι για το θεαθήναι; Ή αν όντως δεν γνώριζε, από εδώ και πέρα που σύμφωνα με δικές του διαπιστώσεις η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί δημιουργεί τέτοιο αδίκημα στην εκλογική του περιφέρεια, θα δούμε κάποια αντίδραση; ή μήπως αρκεί η ερώτηση που έκανε για να δείξει το ενδιαφέρον του; Τελικά δεν ξέρω τι με κάνει περισσότερο έξαλλη. Η ανεπάρκεια (όλων) των βουλευτών μας, ή ότι μας περνάνε για ηλίθιους. Ίσως πάλι να με θυμώνει το γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια δεν σταθήκαμε άξιοι να εκλέξουμε έναν βουλευτή από την περιοχή μας. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΖΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΜΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ?
    ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ? ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
    ΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΤΕ ΟΚ
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗς ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΝΔΡΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΛΛΙΩς ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Enw esu file ti na sou pw, eisai mes stin epwnymia..... hahahaha

      Διαγραφή
    2. θα έρθει η ωρα να σας τη βγάλουν.....ΟΥΑΟΥ.....Τι λές τώρα;;;;Κουκουλοφόροι.....ουαου τι λες τώρα;;Ελάτε παραδεχτείτε το ...ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

      Διαγραφή
    3. Καλά θα τρελαθόύμε τελείως δηλαδή. Μα είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος τόσο επιτακτικά από κάποιον να αποκαλύψει την ταυτότητά του και ταυτόχρονα ο ίδιος να υπογράφει ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ;;; επιτέλους, πόσο χαζός μπορεί να είναι κάποιος. Τι άλλο θα διαβάσουμε Θεε μου εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  11. Ρε παιδιά έχετε παθει ένα παροξυσμό ή μου φαίνεται;Τι άνανδρη επίθεση και παπαριές λέτε.Πιο άνανδρη πράξη απο το να ψηφίζεις την εξαθλίωση του Έλληνα και να θέλεις να σε χειροκροτούν από πάνω,υπάρχει; Στα τέτοια μας σε ποιον ανήκει το μπλογκ.Δηλαδή όσοι σας λιβανιζουν ειναι οι καλοί και όλοι οι άλλοι είναι "για απέλαση" όπως τους απειλειται κιόλας; Ρε τρελαθηκατε εντελώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εδω που τα λεμε τον σκισατε το νιονιο τις τελευταιες δυο μερες.λυπηθειτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡ@#$%ΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"...ΤΑ ΜΑΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αν το γραφες αυτό στο facebook θα ήξερα να πατήσω "like". Οπότε εδώ.......LIKE!!! Άντε γιατί μας πρήξανε με τις συνομοσίες και τους κουκούλες κάποιοι. Που θα πρέπει να συμφωνούμε με την κάθε παπαρολογία που μας ταίζουν αλλιώς σημαίνει ότι ήμαστε εχθροί της πατρίδας. ΕΛΕΟΣ!
      Συμφωνώ και εγώ λοιπόν, αν ο κ. Σταμενήτης ήταν τόσο θετικός με το να παραμείνει το τμήμα στην Έδεσσα ας μην το ψηφίσει. Αλλιώς να μην μας παραμυθιάζει!

      Διαγραφή
  14. Η απειλή πως οι διαχειριστές του μπλογκ θα απελαθούν(!!!) είναι εις γνωσιν του βουλευτή μας;;Γιατί αν έστω μια στο εκατομμύριο αυτές οι απειλές διατυπώνονται από συνεργάτη του και όχι από ανόητο υποστηρικτή του τότε πρέπει να τους ρίξει όλους στους καταρρακτες της Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ, ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΡΑΨΕ ΜΛΚΣ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ, ΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Prepei na trelathikate entelos ekei sto grafeio toy nionioy.Den eksigitai allios.Exete apenanti dio boyleutes kai seis to bioli sas me to daskalako.alla epeidi fobaste na ta riksete ekei poy prepei lete kai malakies.

      Διαγραφή
  16. Κανα δυό γράφουν ....κανά δυό χιλιάδες διαβάζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή