Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Έμεινα άφωνος από τη στήριξη του ΠΑΟΚ»



Η ιστορία του 14χρονου Ανδρέα από την Αμαλιάδα, που δίνει μία δύσκολη μάχη με τη μεσογειακή αναιμία, ευαισθητοποίησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που άμεσα συμπαραστάθηκε στην οικογένεια. Ο πατέρας του μικρού, Βασίλης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο «Libero 107,4» για τη συγκλονιστική στάση των ΠΑΟΚτσήδων..

“Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε ανασφάλιστοι και το παιδί χρειάζεται φάρμακα. Έχει πρόβλημα με το σίδηρο, το κανονικό είναι γύρω στα 500 και το παιδί φτάνει τις 6.500. Αυτό μπορεί να χτυπήσει ζωτικά όργανα, όπως την καρδιά και τότε να έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα», τόνισε αρχικά ο πατέρας του Ανδρέα και πρόσθεσε ότι «Παντού έβρισκα κλειστές πόρτες. Τελικά επικοινώνησα με τη Θύρα 4. Τα παιδιά το πήραν προσωπικά. Σε δύο μέρες είχα αποτέλεσμα. Ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη και μας αγκάλιασαν σαν οικογένεια. Αγκάλιασαν το παιδί με τέτοια ζεστασιά, καλύτερα και από την οικογένειά μου. Είμαι άφωνος από τη στάση των οπαδών, των ποδοσφαιριστών και της ΠΑΕ. Καλύψαμε ένα ποσό της τάξης του 60% των αναγκών και προσπαθούμε για το υπόλοιπο. Κάποια φάρμακα μας τα στέλνει το κοινωνικό ιατρείο της Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιεί αντλία καθημερινώς και αυτή κοστίζει 80-90 ευρώ ημερησίως».

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του Ανδρέα δεν ήταν ΠΑΟΚτσήδες. Σήμερα όμως ο 14χρονος σκοπεύει να ανοίξει σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα!

"Από μικρό τον είχα καθαρό… βάζελο. Σήμερα «τσακωνόμαστε» όταν του κολλάω για τον ΠΑΟΚ. Στα 14 του θέλει να φτιάξει σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα. Πρέπει να πω ότι κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν τον ρώτησε τι ομάδα ήταν, κανείς δεν του ζήτησε να γίνει ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας», είπε ο κ. Βασίλης.
paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου